... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peppo napísal:cisto teoreticky - elektronicky omedzovac je dobra vec ALE priklad - jednotka plny kotol otacky vyletia, otackomer tiez, omedzovac zastavi - jasne chape kazdy
ale co ked.
130km/h nalozenych zaradena 4rka - a ja chytrak drb tam jedna a pustim spojku? aky omedzovac ma zastavi? podla mna ziadny, kolesa roztocene, kardan tiez, prevodovka tiez a spojka pustena.
pustenim spojky sa pripoji motor a myslim ze uz to ma spocitane...
patres napísal:
Pri takej rychlosti ale tu Jedna nezaradis, proste ten prevod sa ti nepodari zaradit.
patres napísal:
Pri takej rychlosti ale tu Jedna nezaradis, proste ten prevod sa ti nepodari zaradit.
alfi666 napísal:Samozrejme.. motor je mozne pretocit... preto kto nevie radit nech si kupi automat alebo nech sa to nauci
PS: pri vyssich rychlostiach ked neni dodrbana prevodovka, tak synchrony zabrania tomu aby si z roztocenej 5ky zaradil 2.. a vobec... ktory debil by to skusal???
alfi666 napísal:Samozrejme.. motor je mozne pretocit... preto kto nevie radit nech si kupi automat alebo nech sa to nauci
PS: pri vyssich rychlostiach ked neni dodrbana prevodovka, tak synchrony zabrania tomu aby si z roztocenej 5ky zaradil 2.. a vobec... ktory debil by to skusal???
Pežot napísal:
Raz to vyskúšame ... kúpime starý črep a skúsime to a pôjde papa![]()
![]()
![]()
![]()
Počul som, že chembos má navyše Ford a Subaru
Peppo napísal:
tak 2jku pri 150...
kubo napísal:Podari![]()
![]()