... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Cosmo napísal:Policajti na ulici -- hliadky, maju aj ine veci na starost ako sledovat auta ci nejaky SOC nekradne listy a znaky. Ano aj to je ich praca. Ale nemozu byt vsade. Takisto je pravda ze je nepomer medzi policajtami na ulici a dopravnou policiou. Ale ani jedno ani druhe nevrati listy. Ludia su zly a na nestastie druhych sa dobre pozera dokedy sa nedeje na nasej vlastnej kozi..
Patricius napísal:...kde sú policajti, keď sa to deje. Na cestách je radarov a dopravákov, koľko len chcete. Viem, že za to nemôžu, BOHA ale ich platíme z daní, beru nám za rýchlosť, pásy a iné hovadiny...to čo je!!!
Ako to nesPackať a iné divadlo to nevytrhne...je tu bordel
M3 lover napísal:nieco ti doporocim......ked sa niekto takto intenzivne o tvoje auto zaujima......schovaj ho na par dni do garaze, a potom ho vytiahni von na ulicu, a az sa ti nebude chciet spat, tak sa trosku natiahni pri okno a pockaj........ podlamna, ten kto to robi, s tym neprestane..... tak az sa ti chce, par krat si to osleduj a uvidis..... ideal je mat este kamosa na telefone, co sleduje druhu cast ulice, alebo je "ready" sa po nom rozbehnut.......
jararak napísal:ja som minule bol kupit ranajky tak som nechal uz auto pred obchodom, mam to rovnako daleko od obchodu ako z parkoviska pri firme do kanclu. pridem vecer s autom domov pozeram a 3 ventilky nikde. Potesi nie?