... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
pepo286

Re: bez komentara -KURVA DALSIA KRADES.str.3

Sobota, 19. Septembra 2009, 20:49

Lance: Pořád jezdíš v tom Malibu?

Vincent: Aaa, ani nemluv. Víš, co mi s ním ňákej parchant udělal?

Lance: Co?

Vincent: Vobjel ho klíčem.

Lance: Ty vole! To je v hajzlu.

Vincent: No to mi říkej. Tři roky to bylo schovaný, pak je to pět dnů venku a ňákej impotentní kripl se na to podepíše...

Lance: Já bych to rovnou zabíjel. Žádnej soud, žádná porota, rovnou na popravu.

Vincent: Škoda, že jsem ho při tom nechytil... Dal bych cokoliv, kdybych ho při tom mohl chytit. Stálo by to za tu škodu, kdybych ho při tom mohl chytit.

Lance: Dobytek!
E46 320D Touring 100kW (2001)

tito_mt
Auto: e36 318 tds compact
Kraj: Žilinský

Sobota, 19. Septembra 2009, 20:56

Cosmo napísal:
Policajti na ulici -- hliadky, maju aj ine veci na starost ako sledovat auta ci nejaky SOC nekradne listy a znaky. Ano aj to je ich praca. Ale nemozu byt vsade. Takisto je pravda ze je nepomer medzi policajtami na ulici a dopravnou policiou. Ale ani jedno ani druhe nevrati listy. Ludia su zly a na nestastie druhych sa dobre pozera dokedy sa nedeje na nasej vlastnej kozi..

presne tak..ak by mali naozaj policajti vsetko odsledovat tak by museli dat vsade kamery..to by sa asi vela ludom nepacilo....alebo by musel byt kazdy druhy clovek policajt.....a to by tiez asi nebolo dobre...a ked uz chce niekto nieco ukradnut tak nepomoze ani 10 kamier a policajtov :^o
e30 325i - ex, e30 325i M52 - ex, hyundai accent - ex, e36 320i coupe - ex, e46 320d touring FL - ex, e36 318 TDS compact - ex, honda civic - docasne presuvadlo nakolko BMW ostava v mojom srdci

6Flesh
Auto: BMW E34 535i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 20. Septembra 2009, 18:10

to mas pravdu ze tu nepomoze ani 10 kamier a policajtov..pretoze ty policajti by sa tu akurat tak pozerali ako to kradne a mysleli by si ze asi je to jeho a ide si menit tie suciastky.... :?
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Nedeľa, 20. Septembra 2009, 18:57

Patricius napísal:
...kde sú policajti, keď sa to deje. Na cestách je radarov a dopravákov, koľko len chcete. Viem, že za to nemôžu, BOHA ale ich platíme z daní, beru nám za rýchlosť, pásy a iné hovadiny...to čo je!!!
Ako to nesPackať a iné divadlo to nevytrhne...je tu bordel [-(

Nevieš kde sú? Kontrolujú akcie POSPOLITOSTI. Mňa včera v Hnúšti na úseku dĺhom asi 600 metrov skontrolovali 3 krát. Vzali papiere do rúk, tvárili sa, že vedia čítať a lietali okolo auta. Samozrejme, že ligli naprázdno a museli ma pustiť ďalej. ACABi skurvení. (česť výnimkám)
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

Andrejpd
Auto: ///M HD...
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 9. Októbra 2009, 17:07

niektorý ludia su fakt ujebaný...no co uz narobis...inac nove kola na 328i vizerajú brutalne!!

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Piatok, 9. Októbra 2009, 18:08

nieco ti doporocim......ked sa niekto takto intenzivne o tvoje auto zaujima......schovaj ho na par dni do garaze, a potom ho vytiahni von na ulicu, a az sa ti nebude chciet spat, tak sa trosku natiahni pri okno a pockaj........ podlamna, ten kto to robi, s tym neprestane..... tak az sa ti chce, par krat si to osleduj a uvidis..... ideal je mat este kamosa na telefone, co sleduje druhu cast ulice, alebo je "ready" sa po nom rozbehnut.......
Agelias© by migo
///MARKETING

PiraTMB
Auto: MB

Piatok, 9. Októbra 2009, 19:13

sedim na balkone pofajcievam a ked pozriem na auto co je pod kam. systemom PZSR
biely zasran bez hanby sa snazi odmontovat antenu a chrom. ciapocky - drzost a to vsetko cez biely den =P~
ObrázokObrázok

Obrázok

actros73
Auto: BMW-525d

Re: bez komentara -KURVA DALSIA KRADEZ .str.3

Utorok, 13. Októbra 2009, 14:42

to už sa neda pomali nechat nič pod holym nebom.mne minule sčorovaly diodove ventilky s kolies. až bi som ho chytil tak mu ich dam zjest na mieste. :-({|=
00421915530713

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 13. Októbra 2009, 14:47

ja som minule bol kupit ranajky tak som nechal uz auto pred obchodom, mam to rovnako daleko od obchodu ako z parkoviska pri firme do kanclu. pridem vecer s autom domov pozeram a 3 ventilky nikde. Potesi nie?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

patres
Auto: qupé

Utorok, 13. Októbra 2009, 15:04

M3 lover napísal:
nieco ti doporocim......ked sa niekto takto intenzivne o tvoje auto zaujima......schovaj ho na par dni do garaze, a potom ho vytiahni von na ulicu, a az sa ti nebude chciet spat, tak sa trosku natiahni pri okno a pockaj........ podlamna, ten kto to robi, s tym neprestane..... tak az sa ti chce, par krat si to osleduj a uvidis..... ideal je mat este kamosa na telefone, co sleduje druhu cast ulice, alebo je "ready" sa po nom rozbehnut.......

Nejako podobne sa to stalo aj mojej mame, nechcelo sa jej spat tak ze ide reku na cigu na balkon, pozera a dole pod balkonom (2.poschodie) odparkovane auto, jej miesto a okolo auta dvaja mlady tak na nich instinktivne skrykla a druhou rukou uz tocila 158 do 10 min. boli na parkovisku policajti aj s dvoma chalanmi v aute samozrejme puta secko jak ma byt. Odftedy je na parkovisku klud a to bolo pred tromi rokmi [-o<

pepo286

Utorok, 13. Októbra 2009, 15:14

jararak napísal:
ja som minule bol kupit ranajky tak som nechal uz auto pred obchodom, mam to rovnako daleko od obchodu ako z parkoviska pri firme do kanclu. pridem vecer s autom domov pozeram a 3 ventilky nikde. Potesi nie?

aj som ta tam videl stat ked som siel na obed .. ale ja som to nebol ... O:)
btw .. tam je to dost zakryte krikmi, stromami a tou budkou .. a sa tam pohybuje dost vela 'divnych' ludi ... od bezdakov co zobru cigy, cez 'spoluobcanov', az po detiska co cakaju na autobusy po skole a 'nudia sa' ... to uz si ho mal nechat radsej pri LIDL-y .. tam mi to pride bezpecnejsie ..
E46 320D Touring 100kW (2001)

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 13. Októbra 2009, 16:19

pepo ta co narobim, chuj im do hlavy, naj sa nevie tyzden vysrat, ale nasralo ma to viac jak to ze som klepol :)

inac mam pocit ze sme sa dnes stretli na brane pri sbs :) ale ponahlal som sa do tepla :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Patricius

Pondelok, 19. Októbra 2009, 15:02

chlapi, nehádžem špinu na policajtov, aspoň nie na tých na ulici. Ale čo čo sa tu deje...treba udržiavať minimálne pomer 1:1, ak už nejde viac. Ak bol niekto v USA, viete o čom je reč. Napitý húka po ulici, nebochráň fľaša v ruke- celá noc v base a kaucia ako hovado...rzmyslí si druhý krát.
U nás, jedine postih na ceste od DI.
A veď sa vozia v autách stále, ide to z našich daní. Uvidím bordel, vyplieskať...na futbale to ide a na ulici nie?

Čo by spravil policajt, ak by ráno prišiel k svojmu autu a bolo ohlodané? Povedal by si: "Čo už, nemôžeme byť všade." :?:
Ruky nohy dolámané... :-k
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

bawor222

Pondelok, 19. Októbra 2009, 19:27

no tak VB by si mohli na tieto osoby posvietit len je dobre im dat vediet ze sa take nieco deje a nevidim problem preco by si to neodsledovali ale aj tak je najlepsie spravit nastrahu schvalne na takychto ludi ako napisal M3 lover pripadne si pozicat aj nejakeho hafana dobreho 8) alebo ked sa to tak pravidelne deje tak ak ma niekto folie to moze spravit aj tak ze si pekne spravi noc na zadnich sedackach a ked niekto pride tak mu to patricne vysvetlit a ja by som ho este aj na hlavne namestie doprostred priviazal v noci a nehal ho tam celu noc a den on by si pametal 8) \:D/ :-({|=
ObrázokObrázokObrázokObrázok

Cicicok
Auto: bavorske

Pondelok, 30. Novembra 2009, 20:06

Aha co som ja nasiel dnes, ked som chcel tankovat.

BTW nedaruj mi niekto viecko na nadrz? (z E36, E34, E31, E38)

Obrázok
525i E34 r.v. 11/1992
316i E36 r.v. 04/1993
dolepene: anjelske bulvy, citacie lampicky, komfortne rele, elektricke okna a siber, automaticke rozsvecovanie, start na tlesknutie

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných