... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

mmracing.sk

Zdenci

Re: 03.10.09/9:00/Pezinska baba FINALE DRIFTCHALLENGE 2009

Pondelok, 5. Októbra 2009, 21:49

Lada Drifter napísal:

takto som to nemyslel neber to osobne som rad ze sa taketo nieco organizuje no len sa mi to zaujimavo cita ako sa tu hadaju :) ak mam byt pre teba uprimny takyto pretek bude pre mna zaujimavy v tedy ak to spravite niekde v kopci a nie na rovnej ploche viem je to omnoho narocnejsie nieco taketo usporiadat no omnoho atraktivnejsie pre jazdca ktory to ma naozaj v srdci rovna plocha ma nikdy nelakala a pri mojich mozniostiach si bez vahania rozmyslim ci sa povozim na rovnej ploche alebo kopci :)

Netreba toľko pozerať Rychlo a Zbesilo, myslím že chalani túto možnosť riešiť asi nikdy nebudú, nakoľko uzavrieť trať pre cca 10 - až 20 aut ked prehánam je nereálne, + koľko ludi, traťovákov a iného zabezpečenia by bolo treba, uff... asi na SK pomery dosť nereálne, a nehovoriac o tom s akými nákladmi Asociacia drifterov, pracuje. Obdivujem Gusta, Rema a všetkých ktorý sa podujali takéto niečo vytvoriť, v dnešnej dobe je niečo takéto uskoutočniť, porovnatelne asi zo šancou že Slovenska futbalova reprezentacia sa asi dostane na Majstrovstvá sveta... :) Vela zdaru do budúceho roku, a veľa nových drifterov :)

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Utorok, 6. Októbra 2009, 08:44

Štiky napísal:
ale takcitak sa uz tej zrazke nedalo zabranit... vsetko sa udialo strasne rychlo sekunda a uz drb...

ale dalo sa zabranit, v polotme ked po trati chodia ludia sa normalny clovek zozadu nerozbehne a uz vobec nie za dalsim autom ze nevidi vobec nic,
to posledne co potrebujeme je zrazit cloveka, niekoho z nas..
mne sa to pacilo, bavil som sa cely cas a rad by som aj buduci rok..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Lada Drifter

Utorok, 6. Októbra 2009, 08:52

jasne preto to ja beriem aj vyzsie som to pisal ze je to omnoho tazsie nieco taketo zorganizovat a klobuk dole aj tak verim ze mne by sa nepodarilo mozno ani nieco taketo len proste toto ma nejak moc nemotivuje a baba no je to pekny kopec skoda ze tak daleko verim tomu ze casom pojde vsetko do predu a mozno sa ani nenazdame a bude sa jazdit po kopcoch

TomNR napísal:
neviem, ako ini, ale na padocku az na 1 zakrutu (hned prvu), ked ta kopla kontra, tak sa ti dokopy nemohlo nic stat okrem zrazky s druhym autom... ked je kopec a nahodou ta kopne kontra (aj majster tesar sa utne), tak potrebujes vyklepavat?

no presne o tom vravim na takomto useku sa ukaze fakt ten ktory to ma len v srdci a aj napriek tomu ze nebude mat taky vykon ako trebars jeho konkurent dokaze sa mu viditelne vyrovnat kedze sam dobre viem ako vela to ovplivni ak ma niekto fukcne auto oproti druhemu ktory na tom trebars takto nie je uz len koli tomu ze to rovna plocha nie je a pri tejto jazde je to iny respekt a adrenalin ako na rovnej ploche kde kazdy tlaci plyn co to da ak nevida idem von a nic sa endeje ale na kopci ? tu je to co na tom zboznujem a v com to je ono :)

pozry moje prve testy s 3,5lou prebehli na kopci a dopadlo to takto :(
Obrázok

po troch dnoch bolo auto opravene a bol som tam znova pri takomto sporte treba pocitat aj s takymito unfalami to proste k tomu patry :)
uz sa nebudem tu offtopicovat ale konecne nejaky topic na klube ktory aspon zije a je co v nom citat :)
http://www.youtube.com/watch?v=5sdgxux6Kq0

Predaj lacnych pneu za perfektne ceny

dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)

Utorok, 6. Októbra 2009, 09:30

no fakt som si nevsimol datum, alebo lepsie povedane prehliadol....
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

Štiky
Auto: ///M-Power

Utorok, 6. Októbra 2009, 10:49

tak v programe bolo pisane po vysledkoch volne jazdy, casovy harmonogram hodin od do som si nepametal, a tak pocul som ze sa hore jazdi, smyka, bokuje, tak sme sli z warhanom a bielou silviou do lesika, prva jazda, vpohode, trat bola este cela, potom sme staly pred vchodom do lesika na trati, a menili sme si poradie, nikto nas nezastavil, nic, tak sme sli zasa do lesika, a start. nesli sme na plny plyn, hlavne niec pred a cez zakrutu, prave kvoli tomu, ze niekto mohol vychadzat. Drzal som si odstup, zrazu na sekundu plyn, tak som dupol aj ja, a potom uz len brzdove svetla, ja brzda z ruckou a na sekundu som zvolnil pedal nech mi chytia predne a nech to neni celne a potom naraz. Tot pohlad na udalost z mojho kokpitu. Mal som spolujazdca klubaka, tiez sa moze vyjadrit.
Nikoho neobvinujem, urcite to zastavenie bolo myslene dobre a malo opodstatnenie, ale podla mna to bolo zle premyslene zastavovat 3 auta tesne za sebou v najrychlejsej zakrute
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

razdvarazdva
Auto: Z4 sDrive35i

Utorok, 6. Októbra 2009, 11:12

To bola Denisa Mendrejova sucasna Miss universe (Kristinina spoluziacka)

Jaj, hm, tak tomu sa hovori mission impossible, ale dik za info :)

net0pier
Auto: BMW e36 m3
Kraj: Zahraničie

Utorok, 6. Októbra 2009, 22:14

elvis napísal:
Hosi, galeria + video z http://www.TopSpeed.sk:

>> Fotogaléria z finále King of Drift Slovakia 2009 <<

>> Video z finále King of Drift Slovakia 2009 <<

PS:kratke video ocami redakcie TopSpeed.sk :)

Radost vidiet byvale Lopolove auto takto driftit :-) Keby som ja sam nehladal sponzora tak by som ti nieco prispel ;-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných