... všetko o BMW ...
VLADKY242 napísal:Vznulovať si to môžeš aj sám . Táto tema bola rozoberaná tu už len treba hladať![]()
VLADKY242 napísal:Diky za pomoc,ale ja s tym asi pojdem do toho servisu,dnes tam zavolam,ze aj aky olej by mi tam dali oni,alebo si kupim sam-rozmyslam nad Mobil 1 10W 40 ,alebo nejaky lepsi Castrol a hotovo....a ked mi budu chciet aj menit neviem co,tak ich poslem do prdele.Nechcem sam zasahovat do toho auta,nie ze by som bol mantak,ale bojim sa,radsej to zaplatim,uvidim kolko budu pytat-sak vlastne iba za robotu a aby mi tie stvorceky zelene zase vsetky naskocili..........este raz dakujem za rady.[url]http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=430[/ url] Tu konkretne
ali14 napísal:Tak som nakoniec kupil Castrol Magnatec 10W 40Prave so volal do ZA do servisu,povedal som ze potrebujem vymenit olej,ze si ho prinesiem aj s filtrom-hned ma objednal na pondelok,povedal ze ma to bude stat vymena aj s tym resetovanim cca 510 sk,tak som zvedavy,idem kupit ten olej-ide ho tam az 6,5L.......neviem aky zoberiem,asi ten Mobil 1.....