... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:Co tak skocit za pravnikom ktory ti poradi presne ci stym mas sancu uspiet na sude a uvidis podla toho...to co ti tu my napiseme moze byt pravda, ale aj nemusi
Dogg88 napísal:Tak ale na druhu stranu mal by si aspon dake peniaze, takto nebudes mat nic... Ale ak to nie je financne narocna oprava, tak by som si to dal opravit a kaslal by som sa na to, zalezi od teba.
BTW: vsetky poplatky a sudne trovy plati ten kto sud prehra, cize predavajuci ktory ti predal zle auto, nie ty
lukas730d napísal:Skoda ze ste stym hned nesli na diagnostiku.....ale mu to pekne krasne vrat,pokial si si neni vedomy ze si ty neurobil ziadnu chybu
patres napísal:Co keby si sem dal meno toho predavajuceho? Aby vedeli aj ostatny ze sa maju vyhybat takemuto cloveku.
Ked uz ti takto ztrpcil zivot.
Jozef napísal:ta kemno možem dať a poviem ti z jedneho dna na druhý mi narobil tolo starosti že ani neviem čo už robiť
patres napísal:
Ja ti verim, je to najhorsie co moze byt.
proste jedina pomsta je vyjst na povrch so vsetkym co vies o tom cloveku.
lukas730d napísal:Takze ty si predavajuceho upovedomil do 7 dni o vzniknutej zavade tak ako je aj uvedene v zmluve,teraz by mal prist na rad odbornik ktory posudi ze kto sposobil tu skodu ci to bolo poskodenie,ktore ma suvis s dlhsim, casovym intervalom,alebo je to poskodenie,ktore vzniklo v urcitom momente...ja si myslim ze si ho bud zoberie naspat alebo ti nahradi skodu,ktora ti vznikla.......
Jozef napísal:ale vieč čo aj tak ked tu dam to meno tak s toho nič bude to vedieť 10 ludi a to ešte ani jeden si auto kupovať nebude takžo to je take no.
lukas730d napísal:Takze ty si predavajuceho upovedomil do 7 dni o vzniknutej zavade tak ako je aj uvedene v zmluve,teraz by mal prist na rad odbornik ktory posudi ze kto sposobil tu skodu ci to bolo poskodenie,ktore ma suvis s dlhsim, casovym intervalom,alebo je to poskodenie,ktore vzniklo v urcitom momente...ja si myslim ze si ho bud zoberie naspat alebo ti nahradi skodu,ktora ti vznikla.......
Jozef napísal:poviem ti tam volal som mu nedavno. ževraj je už v rakusku a kupuje nove auto ine. oboznamil som ho do 7 dni ale jeho tvrdenie je stale že auto bolo okej v poriadku že som sa m videl...bla bla... a možno by to bolo ako vraviš ale on koruny minie alebo čo a ako som vravel budem sa ťahať rok.
lukas730d napísal:to je pravda ze sa budete tahat,alebo ta s tym rakuskom taha za nos....ja len dufam ze to nebudes mat opravu narocnu na financie a ze to dobre dopadne...