... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:Co tak skocit za pravnikom ktory ti poradi presne ci stym mas sancu uspiet na sude a uvidis podla toho...to co ti tu my napiseme moze byt pravda, ale aj nemusi
.....ale mu to pekne krasne vrat,pokial si si neni vedomy ze si ty neurobil ziadnu chybu 

Dogg88 napísal:Tak ale na druhu stranu mal by si aspon dake peniaze, takto nebudes mat nic... Ale ak to nie je financne narocna oprava, tak by som si to dal opravit a kaslal by som sa na to, zalezi od teba.
BTW: vsetky poplatky a sudne trovy plati ten kto sud prehra, cize predavajuci ktory ti predal zle auto, nie ty
lukas730d napísal:Skoda ze ste stym hned nesli na diagnostiku.....ale mu to pekne krasne vrat,pokial si si neni vedomy ze si ty neurobil ziadnu chybu
patres napísal:Co keby si sem dal meno toho predavajuceho? Aby vedeli aj ostatny ze sa maju vyhybat takemuto cloveku.
Ked uz ti takto ztrpcil zivot.
Jozef napísal:ta kemno možem dať a poviem ti z jedneho dna na druhý mi narobil tolo starosti že ani neviem čo už robiť
patres napísal:
Ja ti verim, je to najhorsie co moze byt.
proste jedina pomsta je vyjst na povrch so vsetkym co vies o tom cloveku.

lukas730d napísal:Takze ty si predavajuceho upovedomil do 7 dni o vzniknutej zavade tak ako je aj uvedene v zmluve,teraz by mal prist na rad odbornik ktory posudi ze kto sposobil tu skodu ci to bolo poskodenie,ktore ma suvis s dlhsim, casovym intervalom,alebo je to poskodenie,ktore vzniklo v urcitom momente...ja si myslim ze si ho bud zoberie naspat alebo ti nahradi skodu,ktora ti vznikla.......
Jozef napísal:ale vieč čo aj tak ked tu dam to meno tak s toho nič bude to vedieť 10 ludi a to ešte ani jeden si auto kupovať nebude takžo to je take no.
lukas730d napísal:Takze ty si predavajuceho upovedomil do 7 dni o vzniknutej zavade tak ako je aj uvedene v zmluve,teraz by mal prist na rad odbornik ktory posudi ze kto sposobil tu skodu ci to bolo poskodenie,ktore ma suvis s dlhsim, casovym intervalom,alebo je to poskodenie,ktore vzniklo v urcitom momente...ja si myslim ze si ho bud zoberie naspat alebo ti nahradi skodu,ktora ti vznikla.......
Jozef napísal:poviem ti tam volal som mu nedavno. ževraj je už v rakusku a kupuje nove auto ine. oboznamil som ho do 7 dni ale jeho tvrdenie je stale že auto bolo okej v poriadku že som sa m videl...bla bla... a možno by to bolo ako vraviš ale on koruny minie alebo čo a ako som vravel budem sa ťahať rok.

lukas730d napísal:to je pravda ze sa budete tahat,alebo ta s tym rakuskom taha za nos....ja len dufam ze to nebudes mat opravu narocnu na financie a ze to dobre dopadne...