... všetko o BMW ...
Robert321 napísal:Cau, chcem si kupit BMW 320 Touring z Nemecka. Chcem sa spytat ci cena 13900 EUR je adekvatna, pricom auto je 2007 a 160 000 km. Rok je celkom ok ale mam obavu z km. Nie je to vela? Prosim vas o radu. Motor na tie km je v poho ale co ine veci, nezacne vsetko odchadzat a nekonecne vymeny a opravy? Dakujem.
Robert321 napísal:Cau, chcem si kupit BMW 320 Touring z Nemecka. Chcem sa spytat ci cena 13900 EUR je adekvatna, pricom auto je 2007 a 160 000 km. Rok je celkom ok ale mam obavu z km. Nie je to vela? Prosim vas o radu. Motor na tie km je v poho ale co ine veci, nezacne vsetko odchadzat a nekonecne vymeny a opravy? Dakujem.
Duffy napísal:pekny kombik. mne sa ten hlinikovy interier dajako nepaci..
a potrebujes krajsie kolesa.
keby nahodou niekto z tvojich znamych hladal 335d,tak jedno caka u mna :)))))
Duffy napísal:preco acces ? nic moc , focaly zacinaju od polyglassov , a koax ? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Martin46 napísal:skus si kupit Logic7, 13 repro z toho 2x subwofer pod sedackou... hra to super.. o tom svedci aj priplatok 2300 euro... ja to mam a neviem si vynachvalit...
ak chces zozeniem;)
Martin46 napísal:lepsie som original audio hrat nepocul.... ani sound system v audi q5 napriklad za 1000 euro nehra ani zdaleka tak dobre. Za 2300 euro co stoji novy logic7 nekupi nic co bude tak dobre zastavane do interieru... to som si isty.
duffy: tak to si nepocul hrat seriu ked sa ti logic nelubi
Duffy napísal:
pred 15rokmi som mal take v "internacional" radiu