... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Wilo
Auto: E36 320i Coupé
Kraj: Žilinský

Re: tuning a BMW

Streda, 29. Júla 2009, 19:12

BouBou napísal:
Ja mam 15ky a šlape v poradku tiez som chcel 17ky ale ked hovoris ze je to lenivejsie.

na mojom tie 17ky bolo citiť boli dosť ťažké a na týcgh 15ky to je uplna pohoda aj komfort aj to dobre sedí
BMW E36 320i Coupé , BMW E46 316i M-Packet , Škoda 130GL -EX- , (oOO (||||)(||||) OOo)
>>>>>>> bmw.ipz.sk <<<<<<<

BouBou
Auto: 318i E30 Turbo M10
Kraj: Trenčiansky

Streda, 29. Júla 2009, 19:13

a co vo vacsich rychlstiach? pohoda ci su lepsie tie 17ky
///..Kto nezažil nepochopí..///
E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic
[size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
Obrázok

Štiky
Auto: ///M-Power
Kraj: Bratislavský

Streda, 29. Júla 2009, 20:39

tuning? Turbo o tlaku 2bari, riadiaca jednotka HKS, odlahceny hriadel, kovane piesty, silnejsia benzinova pumpa, samosvor na 75%, od zvodov len titanova tyc, klietka podla Jcka, Podvozok HKS Hypermax II, odlahcit, vsetko co sa da vyrobit z carbonu, tak dat na auto, jedno svetlo, aj to cira optika :mrgreen: , cierne kola Volks Rays TE37, a slicky, dozadu carbonovy dyfuzor a mas taky tuning ze to bude zrat este aj travu okolo cesty, a deti si aj kaknu ked ta uvidia 8) :mrgreen:

tak si ja osobne predstavujem tuning, ziadne tuningy typu: Git moj kamarat, Co pumpa da, Fero tuning alaa cim vacsie kridlo tym viac adidas...
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Streda, 29. Júla 2009, 20:46

Štiky napísal:
tuning? Turbo o tlaku 2bari, riadiaca jednotka HKS, odlahceny hriadel, kovane piesty, silnejsia benzinova pumpa, samosvor na 75%, od zvodov len titanova tyc, klietka podla Jcka, Podvozok HKS Hypermax II, odlahcit, vsetko co sa da vyrobit z carbonu, tak dat na auto, jedno svetlo, aj to cira optika :mrgreen: , cierne kola Volks Rays TE37, a slicky, dozadu carbonovy dyfuzor a mas taky tuning ze to bude zrat este aj travu okolo cesty, a deti si aj kaknu ked ta uvidia 8) :mrgreen:

tak si ja osobne predstavujem tuning, ziadne tuningy typu: Git moj kamarat, Co pumpa da, Fero tuning alaa cim vacsie kridlo tym viac adidas...

Ale toto neni tuning co ty pises na bazne jazdenie..
Jack Daniels + Coca Cola :)

Štiky
Auto: ///M-Power

Streda, 29. Júla 2009, 20:50

aale, aj po rozky sa s tym da chodit, vsak vedla palivovej pumpi a zavodnej nadrze je miesto dokonca aj na flasku kofoli a pakel cipsov :twisted: ale tak otazka bola co je tuning. a toto je podla mna tuning.
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

palzo

Streda, 29. Júla 2009, 21:02

asi maju odlisny tuning na mysli.. ked sa bavia o pohodli 15tiek a tak...
A neviem, jak by si toto zivil co si popisal na bezne jazdenie...

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 29. Júla 2009, 21:15

na bežné jazdenie: keď treba výkon tak najprv hľadáme motor ktorý je už výkonný aj v sérii čiže V8 alebo 3liter R6 + kompressor s cca. 0,6bar aby to šlo komplet bilstein podvozkový kit a powerflexy, aby to sedelo ale dalo sa s tým aj normálne jazdiť , komplet M-paket aj kolesá aby to vyzeralo, a komplet eisenmann výfukový systém aby to bolo počuť, máme auto čo aj ide, aj sedí, aj vyzerá, aj je počuť, a o tom je tuning :D
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Streda, 29. Júla 2009, 21:18

alfi666 napísal:

Mne sa napriklad pacia aj upravene BMW, lenze malo je takych na ktore sa da pozerat...
Hlavnu chybu robia majitelia vtom, ze chcu auto omladit taky stylom, ze na E36 daju E46 M3 naraznik a podobne chujoviny, kde aj cisty debil vidi, ze ten naraznik k zvysku auta nepasuje, kedze E46 je ovela oblejsia ako E36... a podobne ;)

PS: narazniky som si tiez upravoval sam, lebo som chcel jedinecne, ovsem nato treba aspon zakladny vkus aby sa neporusili linie auta... a ked vidim niektorych expertov co daju na stare hranate BMW naraznik na japonsku hondu so vselijakymi naduchmi a vyduchmi tak sa mi rozum zastavi, ze ci ten clovek co to robil je slepy ;)

ked dorobim ten naraznik na e34 sa ta spytam na tvoj nazor, celkom ma to zaujima :wink:

aaa vis.. ked si pozries vyber tuning naraznikov tak 80% z nich bude kopie z novsich baworov prisposobene na starsi typ..
.

palzo

Streda, 29. Júla 2009, 22:36

ViktorDDD napísal:
na bežné jazdenie: keď treba výkon tak najprv hľadáme motor ktorý je už výkonný aj v sérii čiže V8 alebo 3liter R6 + kompressor s cca. 0,6bar aby to šlo komplet bilstein podvozkový kit a powerflexy, aby to sedelo ale dalo sa s tým aj normálne jazdiť , komplet M-paket aj kolesá aby to vyzeralo, a komplet eisenmann výfukový systém aby to bolo počuť, máme auto čo aj ide, aj sedí, aj vyzerá, aj je počuť, a o tom je tuning :D

Supersprinty podla mna uz ked sme pritom :) a staci na kazdodenne jazdenie 2.8cka :) ci uz v e36-tke, e39-tke alebo e46-tke...

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 29. Júla 2009, 23:32

stačí na bežné jazdenie, ale tuning je široký pojem a keď sa jedná o tuning motora tak prečo nebrať ako základ na väčšie úpravy silnejší kus
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

alfi666

Štvrtok, 30. Júla 2009, 21:32

xtreme napísal:
aaa vis.. ked si pozries vyber tuning naraznikov tak 80% z nich bude kopie z novsich baworov prisposobene na starsi typ..

Jj... suhlasim stebou, lebo mainstream ide tym smerom ;) omladit auto... ja tiez nehovorim, ze mam dokonaly vkus alebo co.. ale vsetky narazniky ktore som pozeral na svoje
byvale auto sa mi zdali bud prehnane, alebo ich mal kazdy druhy "tuner"... cize som nane zanevrel ;)

Ale ja celkovo proti tomu nic nemam... tiez som mal ciru optiku vzadu a podobne kraviny... na druhej strane sam viem, ze dnes by som si to uz nedal :D .. ale tak vies.. bujara mladost :D
Ak chces, tak ti kludne poslem fotku na mail ako to vyzeralo ;)

EDIT: podla teba sa napriklad na toto hodi ten naraznik?
Obrázok
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

alfi666

Štvrtok, 30. Júla 2009, 21:40

Napriklad celkom sa mi paci takato zmena.. aj ked to spodne lizatko by som urobil inac...
Obrázok

Obrázok

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 30. Júla 2009, 23:25

alfi666 napísal:
Napriklad celkom sa mi paci takato zmena.. aj ked to spodne lizatko by som urobil inac...
Obrázok

Obrázok

to mracenie kapoty je takto idealne.....ziadne zasahovanie do svetiel...potom je to :-&

sice to rozsirenie blatnikov, no neviem neviem :-k ale inac sa mi paci...
Agelias© by migo
///MARKETING

alfi666

Piatok, 31. Júla 2009, 11:38

M3 lover napísal:
sice to rozsirenie blatnikov, no neviem neviem :-k ale inac sa mi paci...

To rozsirenie blatnikov je samozrejme grc... skor som myslel vytiahnutie toho narazniku, zjednotenie linii + taketo jemne mracenie kapoty... + mozno uzke ladvinky by tiez nevyzerali zle... aby z toho zostalo BMW 8)

Peter540
Auto: E34 540i
Kraj: Trnavský

Piatok, 31. Júla 2009, 21:55

kedže som len na auta bmw ,tak tuning nie ,jedine origo M :-({|=
BMW 540iA E34
BMW 525tds E34 ex
mazda 323 BG 1.7D ex
audi 80 1.8 ex
BMW 520i E34 ex
škoda forman ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných