... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BouBou napísal:Ja mam 15ky a šlape v poradku tiez som chcel 17ky ale ked hovoris ze je to lenivejsie.
Štiky napísal:tuning? Turbo o tlaku 2bari, riadiaca jednotka HKS, odlahceny hriadel, kovane piesty, silnejsia benzinova pumpa, samosvor na 75%, od zvodov len titanova tyc, klietka podla Jcka, Podvozok HKS Hypermax II, odlahcit, vsetko co sa da vyrobit z carbonu, tak dat na auto, jedno svetlo, aj to cira optika, cierne kola Volks Rays TE37, a slicky, dozadu carbonovy dyfuzor a mas taky tuning ze to bude zrat este aj travu okolo cesty, a deti si aj kaknu ked ta uvidia
![]()
![]()
tak si ja osobne predstavujem tuning, ziadne tuningy typu: Git moj kamarat, Co pumpa da, Fero tuning alaa cim vacsie kridlo tym viac adidas...
alfi666 napísal:
Mne sa napriklad pacia aj upravene BMW, lenze malo je takych na ktore sa da pozerat...
Hlavnu chybu robia majitelia vtom, ze chcu auto omladit taky stylom, ze na E36 daju E46 M3 naraznik a podobne chujoviny, kde aj cisty debil vidi, ze ten naraznik k zvysku auta nepasuje, kedze E46 je ovela oblejsia ako E36... a podobne
PS: narazniky som si tiez upravoval sam, lebo som chcel jedinecne, ovsem nato treba aspon zakladny vkus aby sa neporusili linie auta... a ked vidim niektorych expertov co daju na stare hranate BMW naraznik na japonsku hondu so vselijakymi naduchmi a vyduchmi tak sa mi rozum zastavi, ze ci ten clovek co to robil je slepy
ViktorDDD napísal:na bežné jazdenie: keď treba výkon tak najprv hľadáme motor ktorý je už výkonný aj v sérii čiže V8 alebo 3liter R6 + kompressor s cca. 0,6bar aby to šlo komplet bilstein podvozkový kit a powerflexy, aby to sedelo ale dalo sa s tým aj normálne jazdiť , komplet M-paket aj kolesá aby to vyzeralo, a komplet eisenmann výfukový systém aby to bolo počuť, máme auto čo aj ide, aj sedí, aj vyzerá, aj je počuť, a o tom je tuning
xtreme napísal:aaa vis.. ked si pozries vyber tuning naraznikov tak 80% z nich bude kopie z novsich baworov prisposobene na starsi typ..
alfi666 napísal:Napriklad celkom sa mi paci takato zmena.. aj ked to spodne lizatko by som urobil inac...
M3 lover napísal:sice to rozsirenie blatnikov, no neviem neviemale inac sa mi paci...