Podľa mňa. Ja to nazývam "decent tunning". Dobré al. disky, fólie, číra optika, nejaké chróm doplnky, a hlavne dobrá hudba .
Žiadne spojlere, rezačky do kapoty a tak, to možno pomôže felícii, bmw skôr uškodí.
tak tak, este na trojku by sa mozno dal aj taky vyraznejsi tuning, na 5-ku ako pise Peped a na 7er asi len povodny stav podla mna, mozno len tu hudbu vymenit, ale tiez za nejaku konzervativnu, ziadne super hyper mega cerveno zelene svietiace subwoofre, alebo potom ako ma Fugo na jeho 750iL 2 turba
Ty koko...
Nejde mi do hlavy to vypálené, má ohorený disk a pneu je celá .
Inak skvele riešené otvorené sanie ten nemá problém s teplým vzduchom.
A ked sme už pri tuningu, niektoré kusy mali celkom slušnú číru optiku, tuningové spojlere, ešte dá do farby a môže ísť na mordsession .
no ale napriklad u nas betonovali cestu,bola som v nemecku tri dni a auto pred domom a dodnes mam pred domom nevybetonovany pas,takze aj nasi cestari to wedia,nekydli mi beton na auto
Ked uz BMW tak nech cumia ludia na ulici na fáro ale uprednostnujem hlavne motorovy tuning ale nech aj zvonka aj z dnuka vyzera.....na vsetkych vozoch(o tom je aj tuning aby sa lisilo od ostatnych vozov...),ziaden show car neuznavam/osobny nazor/