xtreme napísal:sa mi paci ako tu polovica ludi nadava na tuning a vo fotkach prvych aut maju skodovice alebo stare bava spravene jak kolotoce, kopa svetiel, riadny vyfuck, kopa laminatu..
Cez tuningovu eru si podla mna presiel kazdy koho zaujimaju auta

ja osobne som mal tiez auto na ktorom bol laminat, ale nikdy ma netahalo spravit z toho kolotoc

... aj co som mal Peugeota, tak bol sice "upravovany", ale povedal by som ze dostatocne decentne

Mne sa napriklad pacia aj upravene BMW, lenze malo je takych na ktore sa da pozerat...
Hlavnu chybu robia majitelia vtom, ze chcu auto omladit taky stylom, ze na E36 daju E46 M3 naraznik a podobne chujoviny, kde aj cisty debil vidi, ze ten naraznik k zvysku auta nepasuje, kedze E46 je ovela oblejsia ako E36... a podobne

PS: narazniky som si tiez upravoval sam, lebo som chcel jedinecne, ovsem nato treba aspon zakladny vkus aby sa neporusili linie auta... a ked vidim niektorych expertov co daju na stare hranate BMW naraznik na japonsku hondu so vselijakymi naduchmi a vyduchmi tak sa mi rozum zastavi, ze ci ten clovek co to robil je slepy