... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pepe napísal:Náhodou som sa dostal až teraz ku kompu, tak trocha oneskorene. BMino má celkom pravdu, on to pochopil hneď. S tými babami je trápenie a vy baby ste od toho oslobodené lebo máte chlapov!
A s tým stretkom to bude aktuálne, ja som tu totiž nový, tak vás nepoznám.
BMino napísal:Pepe napísal:Náhodou som sa dostal až teraz ku kompu, tak trocha oneskorene. BMino má celkom pravdu, on to pochopil hneď. S tými babami je trápenie a vy baby ste od toho oslobodené lebo máte chlapov!
novy, takze platis priskocne
rodgers napísal:BMino napísal:Pepe napísal:Náhodou som sa dostal až teraz ku kompu, tak trocha oneskorene. BMino má celkom pravdu, on to pochopil hneď. S tými babami je trápenie a vy baby ste od toho oslobodené lebo máte chlapov!
novy, takze platis priskocne
apropo priskocne, to aby som navysil uver este o priskocne ked budem bawo kupovat![]()
Pepe napísal:U nás v PU je dosť baworákov, len vačšinou sa nikde neorganizujú. Aj ja len tak z dlhej chvíle, ja mám auto pred panelákom, tak nie som nijaký závislák. Keď prídem na nejaké stretko, tak to bude asi najhoršie auto. Kúpil som ho v júni, bolo to vo štvrtok a v sobotu mi ho nejaký chuj buchol do pravej strany.
MT-SPEEDY napísal:paja napísal:widis moja Lilky vie že ked sú náhodou v miestnosti obaja tak je uprednostnená ona..BMino napísal:Tara zase, ze poleti
alfi666 napísal::D Mino.. ty si otvoril 2 roky staru temu nato aby si sa spytal Speedyho ci mal emisnu?
BMino napísal:Speedy, ty si nemal emisnu kontrolu vtedy?