... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:Šak na štikyho![]()
![]()
Mulder5 napísal:A aká siahodlhá a obsahovo veľmi zaujímavá a aj poučná debata sa tu rozprúdila na základe pár obrázkov
drobcekpeter napísal:
Až teraz som sa dostal k PC, nemám vlastný, tak píšem príležitostne.
Čoby sa nerozpútala, veď si musíme pomáhať a odovzdávať skúsenosti. Ako by to bolo,keby tu kašľal každý na každého, veď sme jedna rodina BMW klubu.
Inak moja kočka si pochvaľovala GARFILDA, vraj to bolo super, ale z toho ako to prežívala, mi to bolo hneď jasné, že si to čoskoro zopakujeme. Chceme vyskúšať i ďalšie polohy, ale pri mojej výške 198cm toho veľa nenaskúšam. Fakt tá e34 je malá obývačka. Ale chcel by som veľmi 730d, r2004 to je môj sen. A moja mladá sa už tiež "nakazila". Tie novšie už mi tak nerežú.Takže diagnóza jasná, BMW navždy.
BMino napísal:ako vravi 6Flesh, len ho pocuvaj, nemas sa kam ponahalat, zatial len cikaj, obcas utri prach a prelesti
xtreme napísal:moju laka ta na kapote.. hehe som bol cez vikend odstaveny na takej vedlajsej ceste tesne pred lesom, a uz to vyzeralo veeelmi naaadejne na kapote, zrazu auto.. na takej ceste kde nikdy nic nejde, tak prave vtedy muselo.. tak sme si zapalili kym odide.. potom nam to samozrejme zase nedalo, tak zase hop na kapotu, zrazu take zvuky akoby jelen rucal ci co to bolo, hehe hned bolo po chutiach.. v momente v aute : Dwaaa ma slaktrafiiiii..
![]()
![]()
![]()
GOOSE napísal:
To asi bručal horár