... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Re: Karasutra

Utorok, 16. Júna 2009, 15:23

xtreme napísal:
](*,) ](*,) chytit ho tak hned ma parohy zlamane.. #-o ale to si mal vidiet.. obaja sme sa pozreli na seba.. a svihom do auta.. 8-[

Poznam poznam. Nam takto psickar isiel okolo auta :) Ale mal dost v halve na to aby sa nepozrel. A raz som dokonca v noci pocul s babu výstrely v lese :) To sme tiez hned skocili do auta :)
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

6Flesh
Auto: BMW E34 535i

Utorok, 16. Júna 2009, 15:32

xtreme napísal:
moju laka ta na kapote.. hehe som bol cez vikend odstaveny na takej vedlajsej ceste tesne pred lesom, a uz to vyzeralo veeelmi naaadejne na kapote, zrazu auto.. na takej ceste kde nikdy nic nejde, tak prave vtedy muselo.. tak sme si zapalili kym odide.. potom nam to samozrejme zase nedalo, tak zase hop na kapotu, zrazu take zvuky akoby jelen rucal ci co to bolo, hehe hned bolo po chutiach.. v momente v aute : D #-o waaa ma slaktrafiiiii.. :oops: :lol: :lol: :lol:

sakra tak to mas teda smolu,ale sak ono ti to vyjde,alebo na Carate ju tam mozes dat na kapote :-D ked budu setci najebany tak si to ani nikto nevsimne :-D hehe
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

6Flesh

Utorok, 16. Júna 2009, 15:34

heh zaujmave.ja som to este nemal na kapote #-o kurnik a teraz jak nemam frajerku a som len v robote alebo v aute pichnuty tak nemam ani cas nejaku opret o kapotu..... mate ale stastie... :-D
-Kde? Ktoré?

6Flesh

Utorok, 16. Júna 2009, 15:36

xtreme napísal:
to bolo kruteee.. som zvedavy co si ty robil v jeho rokoch? hehe nevrav ze ta uz nesvrbel :-" 8-[ [-o< :lol: :lol: :lol:

Neviem ako BMino ale ja uz som nemohol cakat :-D som sa troxu poponahlal :-D :lol: O:) :-"
-Kde? Ktoré?

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Utorok, 16. Júna 2009, 15:37

6Flesh napísal:

sakra tak to mas teda smolu,ale sak ono ti to vyjde,alebo na Carate ju tam mozes dat na kapote :-D ked budu setci najebany tak si to ani nikto nevsimne :-D hehe

len aby som nebol medzi tou druhou skupinkou ludi, medzi tymi pod parou, a nedival sa ako niekto na mojom aute, s mojou babou... :-s :^o
nooo.. to mas tak, treba mat IP :wink: (isty pich) a popri tom si uz mozes robit co ta bavi \:D/ :lol: :lol:
.

6Flesh

Utorok, 16. Júna 2009, 15:47

xtreme napísal:
len aby som nebol medzi tou druhou skupinkou ludi, medzi tymi pod parou, a nedival sa ako niekto na mojom aute, s mojou babou... :-s :^o
nooo.. to mas tak, treba mat IP :wink: (isty pich) a popri tom si uz mozes robit co ta bavi \:D/ :lol: :lol:

No ja by som aj mal IP ale vies ked mne je auto prednejsie ako frajerka,tak tak to dopadne 8-[ :-k ...ale ja zato nemozem. no :bmwball: a neboj, keby si nahodou nezvladal tvoju frajerku tak ti snou pomozem mozes sa bavit ja si ju aj sam dam na kapotu :lol: :lol: :lol: (akoze foor)
-Kde? Ktoré?

xtreme

Utorok, 16. Júna 2009, 15:48

6Flesh napísal:

No ja by som aj mal IP ale vies ked mne je auto prednejsie ako frajerka,tak tak to dopadne 8-[ :-k ...ale ja zato nemozem. no :bmwball: a neboj, keby si nahodou nezvladal tvoju frajerku tak ti snou pomozem mozes sa bavit ja si ju aj sam dam na kapotu :lol: :lol: :lol: (akoze foor)

hehe tebe vezmem moju segruu.. ta si hodi na kapotu teba :wink: :lol: :lol: :lol:
no doteraz aj mne bolo autko prednejsie, ale teraz mam dobru holku, tak autko nejak zanedbavam :oops:
.

6Flesh

Utorok, 16. Júna 2009, 15:55

xtreme napísal:
hehe tebe vezmem moju segruu.. ta si hodi na kapotu teba :wink: :lol: :lol: :lol:
no doteraz aj mne bolo autko prednejsie, ale teraz mam dobru holku, tak autko nejak zanedbavam :oops:

omg tvoja segra si ma hodi na kapotu? :oops: :-k teraz zacinam rozmyslat ze ci je silnejsia ako ja.... hmmm ale ja sa v zasade nebranim dobremu :-D

a inac moja byvala chce ist somnou na Carat ale ja ju neviem ci mam zobrat lebo jak sa poznam tak sa jej nebudem vobec venovat,lebo ja ked som na zraze tak ma nezaujmaju baby 8-[ no asi som trochu vadny pripad...a vzdy mi zato picovala ze si ju nevsimam ked som pri autach...

a holka ktora si ma ziska tak ze mi bude prednejsia ako auto,tak tu chcem vidiet :-D musela by mi asi vyrazit dych keby som sa nanu prvy krat v zivote pozrel.. a rozumet mi viac ako auto... :twisted: :lol:
-Kde? Ktoré?

xtreme

Utorok, 16. Júna 2009, 16:01

6Flesh napísal:

omg tvoja segra si ma hodi na kapotu? :oops: :-k teraz zacinam rozmyslat ze ci je silnejsia ako ja.... hmmm ale ja sa v zasade nebranim dobremu :-D

a inac moja byvala chce ist somnou na Carat ale ja ju neviem ci mam zobrat lebo jak sa poznam tak sa jej nebudem vobec venovat,lebo ja ked som na zraze tak ma nezaujmaju baby 8-[ no asi som trochu vadny pripad...a vzdy mi zato picovala ze si ju nevsimam ked som pri autach...

a holka ktora si ma ziska tak ze mi bude prednejsia ako auto,tak tu chcem vidiet :-D musela by mi asi vyrazit dych keby som sa nanu prvy krat v zivote pozrel.. a rozumet mi viac ako auto... :twisted: :lol:

podla mna je zaklad ked ti nezakazuje co ta bavi.. ked mi byvala tiez picovala za vsetko, tak just som to robil.. v garazi som pomaly aj spaval..
ale tato v pohode.. pekne si dorob a potom pridi aspon na chvilku.. :P ked vidim ze si aj ona vazi moje zaujmy a robotu, tak aj ja si ju vazim..
mnoo moja segra 8-[ je to riadna baba, mas ju teda za co chytit :-$ ver tomu ze by nemala problem ta hodit na kapotu :lol:
aa byvalu, hm.. ja byvale neriesim.. je to minulost a hotovo.. ked sme sa rozisli vieme obaja kvoli comu to bolo, a nemyslim ze tym ze sa dame zase dokopy, 2tyzdne sa budeme pretvarovat ze sme sa zmenili, a potom sa to vrati do starych kolaji, ze sa tym daco zmeni.. radsej holku najst s ktorou si sadnete od zaciatku.. mozno prave na carate taku stretnes.. :idea: mozna prave taku co ju zaujimaju auta tak isto jak teba, a bude ty ju z garaze tahat ked budes chciet daco viac ako len spojku vymenit :wink: :lol: :lol: :lol:
.

6Flesh

Utorok, 16. Júna 2009, 16:11

xtreme napísal:
podla mna je zaklad ked ti nezakazuje co ta bavi.. ked mi byvala tiez picovala za vsetko, tak just som to robil.. v garazi som pomaly aj spaval..
ale tato v pohode.. pekne si dorob a potom pridi aspon na chvilku.. :P ked vidim ze si aj ona vazi moje zaujmy a robotu, tak aj ja si ju vazim..
mnoo moja segra 8-[ je to riadna baba, mas ju teda za co chytit :-$ ver tomu ze by nemala problem ta hodit na kapotu :lol:
aa byvalu, hm.. ja byvale neriesim.. je to minulost a hotovo.. ked sme sa rozisli vieme obaja kvoli comu to bolo, a nemyslim ze tym ze sa dame zase dokopy, 2tyzdne sa budeme pretvarovat ze sme sa zmenili, a potom sa to vrati do starych kolaji, ze sa tym daco zmeni.. radsej holku najst s ktorou si sadnete od zaciatku.. mozno prave na carate taku stretnes.. :idea: mozna prave taku co ju zaujimaju auta tak isto jak teba, a bude ty ju z garaze tahat ked budes chciet daco viac ako len spojku vymenit :wink: :lol: :lol: :lol:

no ona mi moc nai nezakazovala co mi bavi,ale furt sme sa hadali bol som snej na vetvy,ale mal som ju rad ,ale to je jedno dnes spolu nechodime iba obcas nieco poriesime :-" a to teda beres svoju segru na Carat?... :-k a inac ja tu byvalu uz neriesim vobec na vztah,nemam proste cas a radsej dam prachy do auta ako do frajerky,no couz :-D
a taku holku co : ju zaujmaju auta a je donich blazon a este je aj pekna a mudra a este by sme si aj rozumeli tak taku naozaj nepoznam [-o< #-o heh a stou spojkou no hodila by sa nejaka pomoc obcas :-D vcera vnoci som robil spojku a prevodovku som tam musel trepat sam,lebo foter ze ide spat.. jak som lezal pod autom a zdvihal prevodovku a este ju tam aj natrepal tak som sa aj zapotil :-D heh
-Kde? Ktoré?

xtreme

Utorok, 16. Júna 2009, 16:18

6Flesh napísal:

no ona mi moc nai nezakazovala co mi bavi,ale furt sme sa hadali bol som snej na vetvy,ale mal som ju rad ,ale to je jedno dnes spolu nechodime iba obcas nieco poriesime :-" a to teda beres svoju segru na Carat?... :-k a inac ja tu byvalu uz neriesim vobec na vztah,nemam proste cas a radsej dam prachy do auta ako do frajerky,no couz :-D
a taku holku co : ju zaujmaju auta a je donich blazon a este je aj pekna a mudra a este by sme si aj rozumeli tak taku naozaj nepoznam [-o< #-o heh a stou spojkou no hodila by sa nejaka pomoc obcas :-D vcera vnoci som robil spojku a prevodovku som tam musel trepat sam,lebo foter ze ide spat.. jak som lezal pod autom a zdvihal prevodovku a este ju tam aj natrepal tak som sa aj zapotil :-D heh

no ved.. myslel som tie hadky.. presne o tom bol moj byvaly vztah.. brrr nikdy viac.. ](*,) [-(
hehe no uvidime ci pojdem vobec ja na carat.. a segra moc nie je na auta.. #-o taaak z toho nic nebude.. :lol: :lol:
a uz mas tu spojku? inak v tom mas pravdu.. radsej ako do byvalej do auta.. tam neni o com.. :wink: \:D/
.

6Flesh

Utorok, 16. Júna 2009, 16:25

ale mohol by si dosjst na Carat osobne apson pokecame trochu,a stou tvojou segrou sa netrap :-D mne to nevadi.
a Uz som tu spojku aj nahodil a aj prevodovku lenze viac som nestihol kedze som prisiel vcera od 21:00 z roboty a ked osm nahodil prevodovku tak uz bola tma,tak som to nehal tak a neska zase v robote,ale zajtra rano skoro vstavam a musim to dokoncit,lebo este aj Bikemann odjebal spojku :-D a chce ju zajtra menit. tak mu chcem pomoct.
-Kde? Ktoré?

Pežot

Utorok, 16. Júna 2009, 16:26

Keby ste radšej baby ako spojky jebali :lol: :lol: :lol: :lol:

6Flesh

Utorok, 16. Júna 2009, 16:28

Pežot napísal:
Keby ste radšej baby ako spojky jebali :lol: :lol: :lol: :lol:

tak toto bolo dobre :lol: :lol: :lol:
ako ja som nenapisal ze nejebem baby :-D len nemam cas na frajerku :lol: :lol:
-Kde? Ktoré?

6Flesh

Utorok, 16. Júna 2009, 16:29

inac take OT: Ty mas Tatru 613,a slape to dobre ?
-Kde? Ktoré?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných