... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
GOOSE napísal:
Ak dodrzujes riadnu hygienu tak v tom envidim problem.
A ked sa to niekomu nepaci odporucam vyskusat inu babu![]()
![]()
![]()
![]()
Pežot napísal:
To s tým máš taký problém?
Ja to ako problém nevidím
6Flesh napísal:si zaujmavy chalan ked nemas stym problem...mne ked holka vyfajcila tak nikdy som jej nedal pusu,podla mna to je nechutne dost....
6Flesh napísal:hehe no nemusela si umyt zuby stacilo ked si umyka usta..
MiruskaSL napísal:xtreme: mno tak ak vieš počítať tak ti to víde..ale psst..možno to nesledoval každý..
neprezraď ma lebo bude zomna...
a k tým rýchlovkam..hej to suhlasim..ale akože nieje to vždy taký problém..ono dosť záleží od toho ako dlho sa chalan nerobil, a ako dlho nemal sex..aspon u mojho chalana iste... takže ja sa nesťažujem..mi už máme svoj štýl dá sa povedať..a toho sa tak kusa pridržiavame... ako ne žeby to bolo zase stále o tom istom! to v žiadnom prípade.. takže tak mno...
a k tým fajkám..mno ako ja osobne s tým nemám problém..chalan dodržuje hygienu..takže je šecko pohodička... mno a fajka s kondomom?? NIKDY!! neznáš vonu latexu, nie to ešte cítiť v ustach tu chuť..asi by som ho nakopala donho..a sa otočila kokos... ako ja to fakt nechápem...a čo sa tých bozkov týka tak ja nevem..tak je to presne o tom, že aj to patrí k telu tocho chalana..tak prečo by mal mať nejake predsudky..pohodka..moj chalan sa nemá problém bozkávať... a ja tiež nie..aj ked ja väčšinou po fajke niečo zapíjam... takže tak mno...
goose: a inak s tou polohou suhlasim...fakt sa to dá perfektne užiť...
6Flesh napísal:no ale inac ked to babe robis ustami a potom ju bozkavas tak to ani neni citit v tych ustach![]()
a suhlasim a ja bez gumy je to najlepsie,aj ked no moze sa stat nehoda, a ja dufam ze mne sa nestala
Jannci napísal:
ked sa stane, prestanes kocirovat BMW a zacnes kocikovat
xtreme napísal:neboj, nic z teba nebude..vyzeras byt v pohode baba, aj nas daco priucis, je to super, ze tu pise aj zastupkyna neznejsieho pohlavia, to keby sme tu pisali sami chalani to by tu vyzeralo
![]()
![]()
inak to s tym zapijanim je super napad..a s tym kondomom.. hm.. suhlas : ) podla mna nielen pri fajke, ale aj pri TOM je to lepsie bez..
6Flesh napísal:
no sak to by som prestal driftovat s bmw a zaclal s kocarom.....a to ja este nechcem...este mam cas..
MiruskaSL napísal:
tak to hej..treba dávať pozor..poznám ten pocit, keď si na hrane..
a nevieš či budeš alebo nebudeš driftovať s kociarom..
a není to moc dobrý pocit...takže budte radi, že ste to nie vy chlapi... kto má takého obavy...