... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Re: Karasutra

Piatok, 12. Júna 2009, 16:06

GOOSE napísal:

Ak dodrzujes riadnu hygienu tak v tom envidim problem.

A ked sa to niekomu nepaci odporucam vyskusat inu babu :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

hehe to pravem robim .. teda skusam druhu holku :wink: s tou predtym to bolo dost onicom, som si podriemkal 8-[
co ja wim.. s hygienou problem nie je, ale aj tak mi to prijde take, ze dat jej pusu, nedat.. rozmyslam..
som zvedavy co nam na to povie miruska, fakt ma to zaujima :lol: :lol:
.

xtreme

Piatok, 12. Júna 2009, 16:08

Pežot napísal:

To s tým máš taký problém? :-k

Ja to ako problém nevidím 8)

nie, nemam s tym az taky problem :wink: len vzdy ma to zarazi, ale potom kaslem na to, a vali sa dalej :lol: :lol: chute su chute :lol: :lol:

6Flesh napísal:
si zaujmavy chalan ked nemas stym problem...mne ked holka vyfajcila tak nikdy som jej nedal pusu :-D ,podla mna to je nechutne dost.... =;

si ju poslal najskor zuby umyt az potom ste pokracovali? :lol: :lol: :lol:
.

Pežot

Piatok, 12. Júna 2009, 16:18

Mne to nikdy nerobí problém :-k

6Flesh
Auto: BMW E34 535i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 12. Júna 2009, 16:44

hehe no nemusela si umyt zuby stacilo ked si umyka usta.. :-D
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

xtreme

Piatok, 12. Júna 2009, 17:06

6Flesh napísal:
hehe no nemusela si umyt zuby stacilo ked si umyka usta.. :-D

a zvieratka medzi zubami? :twisted: :lol: ...dentalnu nit a sup sup 8-[
ale nie.. viem o com hovoris.. ale si zober ze aj ty ked babe robis dobre ustami, tak potom si ides usta umyt kym ju dalej bozkavas? :wink:
.

MiruskaSL
Kraj: Prešovský

Piatok, 12. Júna 2009, 17:15

xtreme: mno tak ak vieš počítať tak ti to víde..:D ale psst..možno to nesledoval každý..:D neprezraď ma lebo bude zomna...

a k tým rýchlovkam..hej to suhlasim..ale akože nieje to vždy taký problém..ono dosť záleží od toho ako dlho sa chalan nerobil, a ako dlho nemal sex..aspon u mojho chalana iste... takže ja sa nesťažujem..mi už máme svoj štýl dá sa povedať..a toho sa tak kusa pridržiavame... ako ne žeby to bolo zase stále o tom istom! to v žiadnom prípade.. takže tak mno...

a k tým fajkám..mno ako ja osobne s tým nemám problém..chalan dodržuje hygienu..takže je šecko pohodička... mno a fajka s kondomom?? NIKDY!! neznáš vonu latexu, nie to ešte cítiť v ustach tu chuť..asi by som ho nakopala donho..a sa otočila kokos... ako ja to fakt nechápem...a čo sa tých bozkov týka tak ja nevem..tak je to presne o tom, že aj to patrí k telu tocho chalana..tak prečo by mal mať nejake predsudky..pohodka..moj chalan sa nemá problém bozkávať... a ja tiež nie..:D aj ked ja väčšinou po fajke niečo zapíjam... takže tak mno...

goose: a inak s tou polohou suhlasim...fakt sa to dá perfektne užiť... :smile:

xtreme

Piatok, 12. Júna 2009, 17:24

MiruskaSL napísal:
xtreme: mno tak ak vieš počítať tak ti to víde..:D ale psst..možno to nesledoval každý..:D neprezraď ma lebo bude zomna...

a k tým rýchlovkam..hej to suhlasim..ale akože nieje to vždy taký problém..ono dosť záleží od toho ako dlho sa chalan nerobil, a ako dlho nemal sex..aspon u mojho chalana iste... takže ja sa nesťažujem..mi už máme svoj štýl dá sa povedať..a toho sa tak kusa pridržiavame... ako ne žeby to bolo zase stále o tom istom! to v žiadnom prípade.. takže tak mno...

a k tým fajkám..mno ako ja osobne s tým nemám problém..chalan dodržuje hygienu..takže je šecko pohodička... mno a fajka s kondomom?? NIKDY!! neznáš vonu latexu, nie to ešte cítiť v ustach tu chuť..asi by som ho nakopala donho..a sa otočila kokos... ako ja to fakt nechápem...a čo sa tých bozkov týka tak ja nevem..tak je to presne o tom, že aj to patrí k telu tocho chalana..tak prečo by mal mať nejake predsudky..pohodka..moj chalan sa nemá problém bozkávať... a ja tiež nie..:D aj ked ja väčšinou po fajke niečo zapíjam... takže tak mno...

goose: a inak s tou polohou suhlasim...fakt sa to dá perfektne užiť... :smile:

neboj, nic z teba nebude.. :wink: vyzeras byt v pohode baba, aj nas daco priucis, je to super, ze tu pise aj zastupkyna neznejsieho pohlavia, to keby sme tu pisali sami chalani to by tu vyzeralo :lol: :lol:
inak to s tym zapijanim je super napad.. :idea: a s tym kondomom.. hm.. suhlas : ) podla mna nielen pri fajke, ale aj pri TOM je to lepsie bez.. :P
.

6Flesh

Piatok, 12. Júna 2009, 17:35

no ale inac ked to babe robis ustami a potom ju bozkavas tak to ani neni citit v tych ustach :-D

a suhlasim a ja bez gumy je to najlepsie,aj ked no moze sa stat nehoda, a ja dufam ze mne sa nestala [-o<
-Kde? Ktoré?

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 12. Júna 2009, 17:38

6Flesh napísal:
no ale inac ked to babe robis ustami a potom ju bozkavas tak to ani neni citit v tych ustach :-D

a suhlasim a ja bez gumy je to najlepsie,aj ked no moze sa stat nehoda, a ja dufam ze mne sa nestala [-o<

ked sa stane, prestanes kocirovat BMW a zacnes kocikovat

6Flesh

Piatok, 12. Júna 2009, 18:07

Jannci napísal:

ked sa stane, prestanes kocirovat BMW a zacnes kocikovat

no sak to by som prestal driftovat s bmw a zaclal s kocarom.....a to ja este nechcem...este mam cas.. :-D
-Kde? Ktoré?

MiruskaSL

Nedeľa, 14. Júna 2009, 14:45

xtreme napísal:
neboj, nic z teba nebude.. :wink: vyzeras byt v pohode baba, aj nas daco priucis, je to super, ze tu pise aj zastupkyna neznejsieho pohlavia, to keby sme tu pisali sami chalani to by tu vyzeralo :lol: :lol:
inak to s tym zapijanim je super napad.. :idea: a s tym kondomom.. hm.. suhlas : ) podla mna nielen pri fajke, ale aj pri TOM je to lepsie bez.. :P

tak som rada, že somnou suhlasiš...:-) a to zapíjanie..hmm čo ja viem..ja furt musím mať vodu v aute!!! to proste ako bez debaty..ale zase keď je teplo tak vyhadzujem to priatelovi z auta za radom...to je potom jak....

MiruskaSL

Nedeľa, 14. Júna 2009, 14:47

6Flesh napísal:

no sak to by som prestal driftovat s bmw a zaclal s kocarom.....a to ja este nechcem...este mam cas.. :-D

tak to hej..:D treba dávať pozor..poznám ten pocit, keď si na hrane..:D a nevieš či budeš alebo nebudeš driftovať s kociarom..:D a není to moc dobrý pocit...takže budte radi, že ste to nie vy chlapi... kto má takého obavy...

6Flesh

Nedeľa, 14. Júna 2009, 16:25

MiruskaSL napísal:

tak to hej..:D treba dávať pozor..poznám ten pocit, keď si na hrane..:D a nevieš či budeš alebo nebudeš driftovať s kociarom..:D a není to moc dobrý pocit...takže budte radi, že ste to nie vy chlapi... kto má takého obavy...

No zas aj my chlapi mame obavy,vies tak bud budem foter alebo nebudem.no a ked budem tak to je nanic sak som si este poriadne neuzil :-D
-Kde? Ktoré?

Štiky
Auto: ///M-Power

Nedeľa, 14. Júna 2009, 16:48

ach jo... :|

:lol:
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

6Flesh

Nedeľa, 14. Júna 2009, 16:55

hehe Štiky coho sa obavas? zeby si mal byt foter?... :-D
-Kde? Ktoré?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných