... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
piti888 napísal:Tak som dnes absolvoval geometriu v Szabo pneu, musim uznat, ze chalan sa s autom pohral, ked ho hodil na stroj na zaciatku, vsetky hodnoty boli mimo( vdaka Pneuboxu, kde som bol na geo pred 3mesiacmi !). Hral sa s tym asi 3/4hod, kym to nebolo vsetko v zelenom. Teraz sa mi jazdi lepsie a hlavne volant je uz rovno...
A len tak pomimo - vedla mna doslo nove MB MLK - prehodit zimne gumy - mechanik hodil disk na ten "tlakovy vyzuvak", aby sa guma odlepila od disku - a coto - trocha zle to odhadol a pretlacil mu disk - obzrel sa ci to niekto nevidel a veselo pokracoval dalej. Tak ked tam pojdete niekto prezut, stojte im za chrbtom radsej. Ale geo robia super
IGOR napísal:pytal som sa u pneu s.r.o. a povedali ze tam nemaju ziadny problem urobit geom. na akomkolvek aute s akymi kolvek gumami pokial nemas vacsie kolaako 24 palcov
bedo napísal:hej, akonahle sa im podari nasadit pristroje na kolesa, tak isto spravia. Len moje gumy maju taky bazmeg okolo kraja disku a potom sa tam ten pristroj neda zasunut...teda iba s poskrabanim diskov, co odmietam. No neviem, asi sa tam zastavim osobne a ak nie, tak pojdem do auto-motiv nech to spravia poriadne (teda dufam, za tie prachy)
DobreBrzdy.sk napísal:undy - tomu sa vravi odklony. Cim viac su kolesa do A, tym ochotnejsie a lepsie auto jazdi cez zakruty. A tym viac sa deru vnutorne okraje pri jazde rovno :)
bedo - skus tu, http://www.maximservis.sk/?menu=sluzby , vraj maju bezdotykovu geometriu .