... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
djlaco napísal:skus pozriet ci nepadly alebo sa neuvolnili tie brzdiace oblozenia z rucnej brzdy v zadných kotúcoch. ak nie potom nejaky silentblok je v prdeli. Skontroluj aj pruziny, ci nie je kusok z nej ulomeny zvykne sa lamat ta dolna cast asi tak jeden zavit.
djlaco napísal:podla toho co pises bude asi ten tlmic v prdeli. Ja som mal problem tiez s tou rucnou a tiez som to vyriesil podobne ako ty. Som to mal udrapene z toho plechu a bola tam velka diera tak som dal podlozku a maticu, pruzinku a uz mi to drzi :)
BlackMW napísal:hrkalka byva casto zlomeny pliesok na platnickach alebo rozsypana rucna brzda.
platnicky - daj do vyhladania 'hrkalka', je to druhy vysledok..
R0nnIe napísal:Takze je to vyriesene, bolo to to co pisal BlackMW. Hrkali vnutorne platnicky na obydvoch stranach. Pliesok nebol odlomeny, ale bol len malo roztiahnuty, tak tam bola vola a preto som si to nevsimol, a preto to nehrkalo ked som autom triasol. Dakujem Vam za pomoc
Bikemann napísal:
ahoj myslis platnicky na brzdovych stmenoch? pretoze aj moje auto je jak jedna velka hrkalka, a tiez som uz z toho zufali, uz mam objednane powerflexi na prednu aj zadnu napravu ale to urcite podla mna nemoze hentak hrkat jak plech o plech... dikk