... všetko o BMW ...
mauro napísal:Dakujem vsetkym za rady a doveru :) Vazim si to a idem do toho.. Co sa tyka kupy tak nemam az tolko finacii, bude to musiet byt do 2500 eur. Ale budem sa snazit radsej zobrat auto s mensim vykonom ako s vacsim, do ktoreho by som musel v buducnosti vrazat..
loveracing88 napísal:Presne tak, mna cez zimu smyklo necakane asi tak dva krat denne, vzdy, ked sa ti nieco take stane, uz to do predu vies a mozes zareagovat. Ja som si napriklad kupil BMW pred zimov, a ked neratam, tych 500km co som najazdil na jesen v renaulte, tak je to tak isto moje prve auto. Moj nazor, v zivote by som nechcel predokolku.Ak je tato téma ešte aktuálna, do 2500eur by som na tvojom mieste určite išiel do zachovalej e30 325i, moje prvé auto ,od kedy mám vodičákje e34 m5 (340hp), podla mňa to neni problém zvládnuť, v zime som jazdil na letných aj cez chumelice na kysuciach. Musíš sa naučiť zvládať šmyky, hlavne pri nich nepanikáriť. Zo zadokolkou sa dá šmyk lahšie a skôr podchytiť ako u predokolky. Pri 160 som dostal šmyk a celkom v poho som to vyrovnal, na felde 1.6 sme dostali šmyk pri 120 hodilo nás do obruvníka a vyhodilo späť na cestu
náprava posunutá o 2cm, kamoš už nič nestihol urobiť. U zadokolky sa to dá omnoho skôr vycítiť, u fwd ťa len šupne a si v p......
6Flesh napísal:tak vypni si to ASC a vyjeb tomu v zatacke a potom mozno zistis co je zadok :-) ja na aute ASC ani nemam a citim ten zadok v kazdej zatacke kde sa tomu da pridat...
Štiky napísal:mne to hovor, moje ani nikdy nepoznalo co je to ASC