... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
loveracing88
Auto: e34 M5, audi 100 S4
Kraj: Žilinský

Re: BMW ako prve auto?

Štvrtok, 14. Mája 2009, 13:45

mauro napísal:
Dakujem vsetkym za rady a doveru :) Vazim si to a idem do toho.. Co sa tyka kupy tak nemam az tolko finacii, bude to musiet byt do 2500 eur. Ale budem sa snazit radsej zobrat auto s mensim vykonom ako s vacsim, do ktoreho by som musel v buducnosti vrazat..

Ak je tato téma ešte aktuálna, do 2500eur by som na tvojom mieste určite išiel do zachovalej e30 325i, moje prvé auto ,od kedy mám vodičák :D je e34 m5 (340hp), podla mňa to neni problém zvládnuť, v zime som jazdil na letných aj cez chumelice na kysuciach. Musíš sa naučiť zvládať šmyky, hlavne pri nich nepanikáriť. Zo zadokolkou sa dá šmyk lahšie a skôr podchytiť ako u predokolky. Pri 160 som dostal šmyk a celkom v poho som to vyrovnal, na felde 1.6 sme dostali šmyk pri 120 hodilo nás do obruvníka a vyhodilo späť na cestu [-o< náprava posunutá o 2cm, kamoš už nič nestihol urobiť. U zadokolky sa to dá omnoho skôr vycítiť, u fwd ťa len šupne a si v p......

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 14. Mája 2009, 21:04

loveracing88 napísal:
Ak je tato téma ešte aktuálna, do 2500eur by som na tvojom mieste určite išiel do zachovalej e30 325i, moje prvé auto ,od kedy mám vodičák :D je e34 m5 (340hp), podla mňa to neni problém zvládnuť, v zime som jazdil na letných aj cez chumelice na kysuciach. Musíš sa naučiť zvládať šmyky, hlavne pri nich nepanikáriť. Zo zadokolkou sa dá šmyk lahšie a skôr podchytiť ako u predokolky. Pri 160 som dostal šmyk a celkom v poho som to vyrovnal, na felde 1.6 sme dostali šmyk pri 120 hodilo nás do obruvníka a vyhodilo späť na cestu [-o< náprava posunutá o 2cm, kamoš už nič nestihol urobiť. U zadokolky sa to dá omnoho skôr vycítiť, u fwd ťa len šupne a si v p......
Presne tak, mna cez zimu smyklo necakane asi tak dva krat denne, vzdy, ked sa ti nieco take stane, uz to do predu vies a mozes zareagovat. Ja som si napriklad kupil BMW pred zimov, a ked neratam, tych 500km co som najazdil na jesen v renaulte, tak je to tak isto moje prve auto. Moj nazor, v zivote by som nechcel predokolku.

mito
Auto: ex E46 328Ci
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Mája 2009, 12:53

pridavam sa aj ja...uz asi mesiac mam moje bawo (sice len stvorvalec E36 316i Compact), ale tiez je to moje prve auto a zatial som s nim nadmieru spokojny :bmwball:

6Flesh
Auto: BMW E34 535i

Pondelok, 18. Mája 2009, 11:52

no zas stym ze s predokolkou sa to neda zvladat nesuhlasim...jazdil som s predokolkami aj zimu aj leto a ja som cakal nato kedy bude sneh a mraz aby som sa isiel smykat...a mozem povedat ze po ceste ked bolo 5cm snehu som si isiel 80tkou sice to hadzalo dobre ale pekne sa stym dalo drifotvat a drzat sa stale na ceste...kto vie ako nato tak je jedno ci predok ci zadok,ale u zadokolky je to lepsie to musim uznat dlhsie to podrzis v drifte :-D
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

renzo776

Piatok, 5. Júna 2009, 09:55

Netreba sa báť ísť do bawa, minulu zimu som odjazdil na e32 730i s automatom na letných gumách.. niektorí si pomyslia samovražda,ale tie autá čo to vážia, drží to na ceste ako priklincovane, proste sa netreba báť.. a nejazdil som po rovine..som z BB a Donovaly sedme nerobili problém, ako jasné že pri pridaní kus vezme bok,ale nie ej problém ho poľahky vyrovnať ..a ako tu bolo spomínané, isto ísť do vyššej kubatúry .. a ani staršie motory ako M20 a M30 nie su na zahodenie, tie motory sú takmer nesmrteľné, vymeníš olej, sviečky, filtre a ideš :)
BMW E61 530dA
ex BMW e38 740i 6q.
ex BMW e34 535i M-Tech
ex BMW e36 320i Touring
ex BMW e30 325ix Touring
ex BMW e32 730iA
ex BMW e34 525Tds Touring
ex BMW e32 730iA
ex BMW e34 520i 24V

6Flesh

Pondelok, 8. Júna 2009, 18:33

M30B35 je parada 8)
-Kde? Ktoré?

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 18. Júna 2009, 07:02

bmw je tiez moje prve vlastne auto... predtym som odjazdil asi 40000km na hocijakych prednokolkach a nikdy predtym na nicom co ma pohanany zadok. Mam ho uz asi mesiac najazdene cez 3000km a zatial som nepocitil rozdiel medzi prednym nahonom a zadnym... No iba tak raz za cas ked prechadzam cez elekrickove kolaje a trosku na to udriem tak citim ze ma naznak miknutia zadkom... Tak mozno je to cele tym ze mam stale zpnute ASC. neviem uvidim cez zimu ale nejak nemam strach skor sa tesim :D :bmwball:
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

6Flesh

Štvrtok, 18. Júna 2009, 16:34

tak vypni si to ASC a vyjeb tomu v zatacke a potom mozno zistis co je zadok :-) ja na aute ASC ani nemam a citim ten zadok v kazdej zatacke kde sa tomu da pridat...
-Kde? Ktoré?

Štiky
Auto: ///M-Power

Piatok, 19. Júna 2009, 15:00

6Flesh napísal:
tak vypni si to ASC a vyjeb tomu v zatacke a potom mozno zistis co je zadok :-) ja na aute ASC ani nemam a citim ten zadok v kazdej zatacke kde sa tomu da pridat...

mne to hovor, moje ani nikdy nepoznalo co je to ASC :lol:
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

6Flesh

Piatok, 19. Júna 2009, 15:26

Štiky napísal:
mne to hovor, moje ani nikdy nepoznalo co je to ASC :lol:

heh no to uz ani nepozna jak sa ide rovno :-D sak pockaj ked moje odlahcim na 1000KG :mrgreen: :lol: :lol: tak ta dobehnem bokom :-D vyhodim motor a prevodovku a hned to bude jak pierko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-Kde? Ktoré?

Štiky
Auto: ///M-Power

Piatok, 19. Júna 2009, 15:47

flinstone drift, ale daj si otacaciu stolicku do auta, budes behat aj bokom :mrgreen:

ale uz sme zrejme OT
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

6Flesh

Piatok, 19. Júna 2009, 16:02

hehe no tak to asi sme....ale aj tak ten kto zalozil temu akosi nepise tak neviem no.... :-k
-Kde? Ktoré?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 17 neregistrovaných