... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
andy_m napísal:ty kokso... uprimnu sustrast - dufam ze tuto rubriku cita co najviac ludi, ktori sa poucia vopred z cudzich chyb...

Martin46 napísal:rovnako je na tom Hypernova benzin... teraz jazdim na AGIP 98 pripadne 95... auto slape na obidvoch

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

skoda len ze ziadne nemam
 skoda len ze ziadne nemam 

Mulder5 napísal:Je to trochu mimo ale možno zasa ani nie. Väčšinou tankujem 95 do štvorhrnca ( 316i ). Otázka, či úváha znie, či občasné prevetranie 98 prípadne nejakým tým lepším od slovnaftu, omw, či shelky by nemalo uškodiť. Či?????
 PS.: pri golfiku som stale tankoval tesco a nic mu nebolo ( Golf IV 1,4 16V )
  PS.: pri golfiku som stale tankoval tesco a nic mu nebolo ( Golf IV 1,4 16V )  
 a tesco benzin netankujem, staci mi ake robia zle pecivo a celkovo kvalita tych potravin ide do venca, akosi sme zacali preferovat viac setrit potraviny a maximalne ich vyuzit nech sa nekazia... maso a salamy kupovat u masiara, pecivo u pekara, syr a mlieko od sukromneho druzstevnika a ovocie a zeleninu mam za fajn cenu z ex-prace. A je to kurwa rozdiel oproti tescu a podobne,aj mi viac chuti jest a celkovo secia 7my ako rodina si chvalime
  a tesco benzin netankujem, staci mi ake robia zle pecivo a celkovo kvalita tych potravin ide do venca, akosi sme zacali preferovat viac setrit potraviny a maximalne ich vyuzit nech sa nekazia... maso a salamy kupovat u masiara, pecivo u pekara, syr a mlieko od sukromneho druzstevnika a ovocie a zeleninu mam za fajn cenu z ex-prace. A je to kurwa rozdiel oproti tescu a podobne,aj mi viac chuti jest a celkovo secia 7my ako rodina si chvalime  a som sa rozpisal a som dost OT
 a som sa rozpisal a som dost OT