... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Re: 335i

Sobota, 25. Apríla 2009, 20:09

pozrite sa vsetci tu trepete dve na tri: cest vynimkam, ale hlavne Peter92 mas strasne malo informaci o aute ktore "chces" kupit. E90 M3 je ovela rychlejsia ako nedotacava mrcha RS4, v premavke a rovnako aj na okruhu... nadelila na tomto videu C63 amg a aj RS4 na okruhu cez 6s ak si dobre pamatam a to je rozdiel troch tried. Audi moze mat aj 600 koni nebude rychlejsie, teraz myslim novu RS6 ktora je aj s 580ps pomalsia na okruhu ako M3 e92. Dokonca M3 porazila aj 6.3 litrovy mercedes AMG.

http://www.youtube.com/watch?v=DaZExdTHHjY

a to tvoje X ko je iba sto kilo hmotnosti naviac, isiel som s X kom a vravim si ze je to super, teraz ked mam E90 tak je to este viac super ako to X ko, aj na mokrej ceste bez akehokolvek preklzu drzi. Ma sice "iba" 260 koni...ale koncepcia je rovnaka..

X ko nekupuj, ma to znamy v E60 a vobec to nie je take spasitelne ako sa vravi, ten system je dobry na kludnu rodinnu jazdu nie na to co chces asi ty.

M3 bude mat najnizsi pokles hodnoty... to je tiez velmi dolezita vec

Peter92
Autor témy
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Sobota, 25. Apríla 2009, 20:30

Martin46 napísal:
pozrite sa vsetci tu trepete dve na tri: cest vynimkam, ale hlavne Peter92 mas strasne malo informaci o aute ktore "chces" kupit. E90 M3 je ovela rychlejsia ako nedotacava mrcha RS4, v premavke a rovnako aj na okruhu... nadelila na tomto videu C63 amg a aj RS4 na okruhu cez 6s ak si dobre pamatam a to je rozdiel troch tried. Audi moze mat aj 600 koni nebude rychlejsie, teraz myslim novu RS6 ktora je aj s 580ps pomalsia na okruhu ako M3 e92. Dokonca M3 porazila aj 6.3 litrovy mercedes AMG.

http://www.youtube.com/watch?v=DaZExdTHHjY

a to tvoje X ko je iba sto kilo hmotnosti naviac, isiel som s X kom a vravim si ze je to super, teraz ked mam E90 tak je to este viac super ako to X ko, aj na mokrej ceste bez akehokolvek preklzu drzi. Ma sice "iba" 260 koni...ale koncepcia je rovnaka..

X ko nekupuj, ma to znamy v E60 a vobec to nie je take spasitelne ako sa vravi, ten system je dobry na kludnu rodinnu jazdu nie na to co chces asi ty.

M3 bude mat najnizsi pokles hodnoty... to je tiez velmi dolezita vec

ano to video som dnes pozeral, M3 ich vyprasila...no vies ja sa do aut az tolko nevyznam a fakt toho viem malo a to malo co viem mam vacsinou pozliepane z info od znamych a tak... takze ty tvrdis, ze by som mal rozhodne ist do E92M3!?
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 25. Apríla 2009, 21:34

no asi ano, pokial na to mas tak urcite....

lepsia v kazdom ohlade ako 335i to je jasne, E46 M3 je o nieco "brutalnejsia" a sportovejsia ale na tvoje aj beznejsie jazdenie sa viac hodi e92

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 204 neregistrovaných