... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Helldiver napísal:Tak to nemozes cakat ze budes pocut daco dobre na rwd z ust quattro audistu, este ked ma v podstate predokolku s pripajatelnou zadnou napravou:) Ako hovorim, treba sa zviest a urobis si nazor sam.
stjr napísal:
+1
Reci audistov uplne ignorovat!
Peter92 napísal:tento chce ale M3...dospel som do finalneho stadia ze bud 335i alebo M3, ale myslim ze 335ii bude bohate stacit
barabas napísal:ked porovnas porovnatelne rs4 a m3, potvrdilo mi to par ludi co ich skusali a porovnavali v meste, resp v zakrutach rs4 vyhra, proste tu zakrutu prejde presnejsie s mensim radiusom a stabilnejsie ako m3, ta sa zase snazi ist do driftu a tym padom robi vacsi radius a straca cas,
ale na okruhu vyhrava m3...
a quattro je urcite lahsie jazdit hlavne pre nie zavodnika...
a krizovat ma mozete za toto tvrdenie kto chcete, som o tom presvedceny!
co sa tyka zabavy je to o inom, kazdy ma rad ine...
Peter92 napísal:U nas vsetci chalani ,ktory sa rozhodovali ,co kupit ,tak vsetci styria nakoniec kupili e92 m3 Naposledy dovoz cca 1.400 ,v skkhovoris asi este o starej rs4 co? lebo teraz bude nova a ta asi da M3 aj na okruhu, ale mozno nie..ved sa uvidi...inak keby som si chcel nechat doviest zo zahranicia M3 kolko by ma to cca vyslo?
hrto777 napísal:U nas vsetci chalani ,ktory sa rozhodovali ,co kupit ,tak vsetci styria nakoniec kupili e92 m3 Naposledy dovoz cca 1.400 ,v skk
hrto777 napísal:No vyber je urcite vacsi...