... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
barabas napísal:viem co myslis s tym prirastkom k srdcu, ked pozeram fotky mojej starej e46, tak sa mi trocha cnie, neviem mala daco co e90 nema...
barabas napísal:mozno ti pomoze sa rozhodnut:
viewtopic.php?f=13&t=13139
Peter92 napísal:zaujimave citanie...v kazdom pripade sa na to popytam chlapcov u importera co mi povedia... dik za link, pomohol si mi vyvarovat sa mozno hlupej kupe...
Peter92 napísal:heh tak M3 nova by nebola zla(aj ked stale, E46 M3 je najkrajsia:P)...len, ja som v tomto laik ale neni 420koni moc na zadny nahon....nepretaca to a tak?... zatial som fakt na pochybach ohladom tej x35i a som prikloneny k E46 M3...
Martin46 napísal:
335i a M3 e46 su dve uplne rozdielne auta, na uplne ine vyuzitie. Neda sa to porovnavat. Nova E90 M3 je skorej cestovne GT ale E46 M3 je ozaj ostre sportove nacinie. 335i je autak na bezne jazdenie.
Co sa tyka koni tak so zapnutymi systemami nemas problem, bez nich samozrejme tiez nie, ani tych 420 koni je v pohode zvladnutelnych.
stjr napísal:
Inak, nechapem jak mozes uvazovat o starej M3 ked mas budget na 335xi. Koncepcne je to 7 alebo 8 rokov stare auto...