... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
fioro napísal:http://www.wintenna.com/boomerangs.htm
barabas napísal:r0nnie mas daku odpoved co ti pomohla? ak ano, zamknem radsej...
stjr napísal:
Pride mi smiesne, ze niekto, kto dalsich diskutujucich nazve 'zadubencami, co sa topia v peniazoch' ide prednasat, kto ma ako vyjadrovat svoje nazory. Kym ja som sa vyjadroval striktne k tej k.o.k.o.c.i.n.e., ty si stihol pourazat spoludiskutujucich.
Ked to bol for, tak dobre, ked si to myslel vazne, tak odporucam trosku sebareflexie, popripade trosku predychat pred tym nez zacnes reagovat na opacny nazor.
xtreme napísal:praveze som sa velmi krotil.. myslim ze vies velmi dobre ako som to myslel.. zamerom nebolo urazit spoludiskutujucich, len trochu upozornit tych ktori nemaju k veci co povedat (pripadne nazyvaju vec pre niektorych zaujimavu kokocinami) a len prezentuju posmesne poznamky. za tym co som povedal si stojim.. nestalo sa to prvy raz.. dalej tu asi netreba o tom kecat.. mysli si co chces..
ronnie diki moc, mne si pomohol..
barabas.. mas pravdu radsej zamkni.. k nicomu to tu nevedie..
stjr napísal:
Furt dookola tocis to iste. Tie tvoje urazene kecy sa uz nedaju citat - jak urazena zenska, ktorej nepochvalia novy uces.