... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
stjr napísal:OK, tak ja pridam jednu nevyhodu aby sa nepovedalo, ze len zasieram thread.
Ked si to das na auto, budu sa z Teba usierat este aj deti na pieskoviku. Uz z kilometra musi byt jasne, ze to proste na to Tvoje auto nepatri resp. ze je to imitacia za par korun.![]()
Tymto Ta samozrejme nechcem v ziadnom pripade odradit, ma to iste spustu pozitiv, vid Peppov prispevok o prijme intergalaktickych stanic...
Arnost napísal:Tak, tak. Nie každý má na E92 335i, alebo M3,alebo proste na akékolvek nové BMW, aby mal origo gps anténu, a ked sa mu to páči tak nech si to dá. A nie tu písať blbosti o intergalaktických stanicách
R0nnIe napísal:Videl som to na e36ke a myslel som si ze je to tam original. Vobec som nevedel ze to je antena na gps. Na tej e36 sa mi to pacilo, tak som zalozil temu ze kde sa to da zohnat. Myslel som ze sa to normalne da kupit vBMW origina E36. Vobec somnemal v plane napodobnovat novsie auta.
A ano, ak to dam , tak urcite v bielej farbe
stjr napísal:Ked clovek moze v pohode vyjadrit suhlasny nazor, tak preco nie aj nazor opacny??? Ved zijeme v dobe, kde sa toleruju rozne nazory, alebo u vas je to inak?
Peppo napísal:chlapci chlapci.... treba vediet citat medzi riadkami....
Ak sa niekto citi ukrivdeny ze som sa k nemu niekedy spraval povysenecky alebo som si nepokecal tak sa vopred ospravedlnujem, ale myslim ze taky clovek to nieje.... ruku na srdce.. kolko z Vas "co mate nieco povedat" poznam osobne??
nie vela.. a preco ?? to je na zamyslenie...
xtreme napísal:ide o to ako clovek svoj nazor vyjadri.. alebo proste ak sa mi to nepaci bud tu dam jeden prispevok, alebo sa nevyjadrim vobec a necham vyjadrit sa tych co sa im to paci a maju k teme co povedat.. myslim ze isto nebolo zamerom tejto temy vyvolat tu hadku..
Peppo napísal:kolko z Vas "co mate nieco povedat" poznam osobne??