... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Re: BMW Antena shark

Piatok, 17. Apríla 2009, 17:26

OK, tak ja pridam jednu nevyhodu aby sa nepovedalo, ze len zasieram thread.

Ked si to das na auto, budu sa z Teba usierat este aj deti na pieskoviku. Uz z kilometra musi byt jasne, ze to proste na to Tvoje auto nepatri resp. ze je to imitacia za par korun. ](*,)

Tymto Ta samozrejme nechcem v ziadnom pripade odradit, ma to iste spustu pozitiv, vid Peppov prispevok o prijme intergalaktickych stanic... :-k
Obrázok

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Piatok, 17. Apríla 2009, 17:32

stjr napísal:
OK, tak ja pridam jednu nevyhodu aby sa nepovedalo, ze len zasieram thread.

Ked si to das na auto, budu sa z Teba usierat este aj deti na pieskoviku. Uz z kilometra musi byt jasne, ze to proste na to Tvoje auto nepatri resp. ze je to imitacia za par korun. ](*,)

Tymto Ta samozrejme nechcem v ziadnom pripade odradit, ma to iste spustu pozitiv, vid Peppov prispevok o prijme intergalaktickych stanic... :-k

jediny kto sa bude usierat je par zadubencov z bmwklubu ktori sa topia v peniazoch a uznavaju len origo diely.. ](*,) nic proti tebe ale je tu vela takych ludi ktori hladia iba slepo svojim stylom a myslia si ze nic ine ako to neexistuje, alebo je proste tuzing.. mali by sa naucit respektovat nazory druhych a nie len silou mocou presadzovat svoje.. mozno prave to co maju oni na aute aj ked je to origo pripada inym ako tuzing.. a smeju sa z nich aj male deti na pieskovisku ako si napisal sam..
ked sa mi to proste paci tak ma ziadne blbe keci neodradia.. auto si robim pre seba nie pre inych.. ked sa niekomu nepaci, je to jeho vec.. dakujem za prispevky ktore pomohli a boli k veci..
.

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 17. Apríla 2009, 17:52

Tak, tak. Nie každý má na E92 335i, alebo M3,alebo proste na akékolvek nové BMW, aby mal origo gps anténu, a ked sa mu to páči tak nech si to dá. A nie tu písať blbosti o intergalaktických stanicách [-X

stjr

Piatok, 17. Apríla 2009, 18:17

Arnost napísal:
Tak, tak. Nie každý má na E92 335i, alebo M3,alebo proste na akékolvek nové BMW, aby mal origo gps anténu, a ked sa mu to páči tak nech si to dá. A nie tu písať blbosti o intergalaktických stanicách [-X

Tak podla tejto Tvojej divnej logiky sa akoze tou GPS antenou k tej E92-ke priblizi, alebo co si chcel povedat tym, ze nie kazdy ma na E92?

Ale ved ISTE, ked chce, nech si ich tam nalepi aj 30 a nejlepsie po celom aute. O tom diskusia NIE JE, ci si to tam ma dat alebo nie. Toto je diskusia, kde ludia vyjadruju svoje nazory - a moj je taky, ze je to vrchol nevskusu a je jedno ci je to atrapa za 5 korun alebo OEM diel. Proste ked mam starsie auto, tak lepenim roznych imitacii a veci ktore na to auto evidentne nepatria, z neho nove neurobim, skor naopak, budem na smiech. Podla mna, jasne jak facka.

Ked clovek moze v pohode vyjadrit suhlasny nazor, tak preco nie aj nazor opacny??? Ved zijeme v dobe, kde sa toleruju rozne nazory, alebo u vas je to inak?
Obrázok

pepo286

Piatok, 17. Apríla 2009, 18:25

take daco nechces ? :wink: ...
Prílohy
Snímka194.jpg
E46 320D Touring 100kW (2001)

Arnost

Piatok, 17. Apríla 2009, 18:53

Tak podla tejto Tvojej divnej logiky sa akoze tou GPS antenou k tej E92-ke priblizi, alebo co si chcel povedat tym, ze nie kazdy ma na E92?

Ale ved ISTE, ked chce, nech si ich tam nalepi aj 30 a nejlepsie po celom aute. O tom diskusia NIE JE, ci si to tam ma dat alebo nie. Toto je diskusia, kde ludia vyjadruju svoje nazory - a moj je taky, ze je to vrchol nevskusu a je jedno ci je to atrapa za 5 korun alebo OEM diel. Proste ked mam starsie auto, tak lepenim roznych imitacii a veci ktore na to auto evidentne nepatria, z neho nove neurobim, skor naopak, budem na smiech. Podla mna, jasne jak facka.

Ked clovek moze v pohode vyjadrit suhlasny nazor, tak preco nie aj nazor opacny??? Ved zijeme v dobe, kde sa toleruju rozne nazory, alebo u vas je to inak?[/quote]

Nehovorím že sa tým chce priblížiť k E92-ke, a už vôbec nie že tu niekto nemôže napísať svoj názor. Myslel som to tak že prečo bysi to nemohol dať ked sa mu to páči. 100 ludí, 100 chutí. Tvoj názor je že sa to na E36-ku nehodí, tak to napíš, a nie si tu hneď robiť srandu kolko mu to pridá koní atd.

alfi666

Piatok, 17. Apríla 2009, 19:07

suhlasim so STJR vtom, ze sa to na to auto nehodi... ale suhlasim aj s ostatnymi, ze to je vec vkusu a kazdemu sa moze pacit nieco ine ;)

cize... moj nazor - nehodi sa to tam , ale ked sa to paci tebe, tak si to tam kludne daj :).. ale radsej vo farbe karoserie nez carbon :P
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe

Piatok, 17. Apríla 2009, 19:22

Videl som to na e36ke a myslel som si ze je to tam original. Vobec som nevedel ze to je antena na gps. Na tej e36 sa mi to pacilo, tak som zalozil temu ze kde sa to da zohnat. Myslel som ze sa to normalne da kupit vBMW origina E36. Vobec somnemal v plane napodobnovat novsie auta.

A ano, ak to dam , tak urcite v bielej farbe

luky2208
Kraj: Prešovský

Piatok, 17. Apríla 2009, 20:45

R0nnIe napísal:
Videl som to na e36ke a myslel som si ze je to tam original. Vobec som nevedel ze to je antena na gps. Na tej e36 sa mi to pacilo, tak som zalozil temu ze kde sa to da zohnat. Myslel som ze sa to normalne da kupit vBMW origina E36. Vobec somnemal v plane napodobnovat novsie auta.

A ano, ak to dam , tak urcite v bielej farbe

Myslým si že plutva jednoducho pasuje ku BMW, je to na smiech ked je to na felde alebo na neakom matizovy ale určite to neplatí pre BMW.
Rono- ta na foto je gumená !!! a stala 60 Sk, už je tam skoro 2 roky.
Prílohy
Obrázok 143.jpg
Gumena plutva

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Piatok, 17. Apríla 2009, 21:21

chlapci chlapci.... treba vediet citat medzi riadkami....

dost nechapem Vas pristup - stale tu niekto vytahuje ze mame "nove" E92 a podobne... no a? mame... za to sme zly? iny??

Ak sa niekto citi ukrivdeny ze som sa k nemu niekedy spraval povysenecky alebo som si nepokecal tak sa vopred ospravedlnujem, ale myslim ze taky clovek to nieje.... ruku na srdce.. kolko z Vas "co mate nieco povedat" poznam osobne??

nie vela.. a preco ?? to je na zamyslenie...

spat k teme:

vseobecne sa na E30, E36 a pod. nehodi nic neoriginal.. tak ako sa nehodia na E46 zrkadla z M E36

Dokonca E36 v holom stave - bez kridla je krajsia ako zo vseliakymi kridlami a podobnymi vecami...

Ked silno chces plutvicku, tak taku co sa najviac podoba na origo pripadne aj je origo..

v tvojom pripade to nechces na funkcnost tak v pohode staci nalepit....

BMino
Auto: modre

Piatok, 17. Apríla 2009, 21:50

len R0nnIe ma auto v tuningu, takze samoze stat, ze to tam bude pasovat
aj ked osobne si myslim, ze nad original nie je, a to ani nemam vela penazi
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

xtreme
Auto: felda, stilo

Piatok, 17. Apríla 2009, 22:16

stjr napísal:
Ked clovek moze v pohode vyjadrit suhlasny nazor, tak preco nie aj nazor opacny??? Ved zijeme v dobe, kde sa toleruju rozne nazory, alebo u vas je to inak?

ide o to ako clovek svoj nazor vyjadri.. alebo proste ak sa mi to nepaci bud tu dam jeden prispevok, alebo sa nevyjadrim vobec a necham vyjadrit sa tych co sa im to paci a maju k teme co povedat.. myslim ze isto nebolo zamerom tejto temy vyvolat tu hadku..
Peppo napísal:
chlapci chlapci.... treba vediet citat medzi riadkami....

Ak sa niekto citi ukrivdeny ze som sa k nemu niekedy spraval povysenecky alebo som si nepokecal tak sa vopred ospravedlnujem, ale myslim ze taky clovek to nieje.... ruku na srdce.. kolko z Vas "co mate nieco povedat" poznam osobne??

nie vela.. a preco ?? to je na zamyslenie...

pozri, ani ty tu nepoznas vsetkych a preco? skratka je tu vela ludi a nepozna kazdy kazdeho. a tu nejde o to ze ake mas auto, ale s prepacenim myslim ze tie prve prispevky povysenecke boli.. je to vec nazoru ake doplnky, a jasne, treba vediet prijat aj negativny nazor, ale treba ho vediet aj vyjadrit nie hned si zacat robit posmech z toho co sa inemu paci.. chapes? nechcem sa tu hadat, lebo uz sme aj tak riadne mimo temy, chcem aby sme sa naucili respektovat..
bmino.. jasne, zatim tu ma len ronie auto v tuningu, ale zato sa to moze pacit aj inym.. podla mojho nazoru to je decentna uprava a isto ju planujem aj na moje auto.. ale chcem funkcnu, nie len imitaciu..
.

stjr

Piatok, 17. Apríla 2009, 22:36

xtreme napísal:
ide o to ako clovek svoj nazor vyjadri.. alebo proste ak sa mi to nepaci bud tu dam jeden prispevok, alebo sa nevyjadrim vobec a necham vyjadrit sa tych co sa im to paci a maju k teme co povedat.. myslim ze isto nebolo zamerom tejto temy vyvolat tu hadku..

Pride mi smiesne, ze niekto, kto dalsich diskutujucich nazve 'zadubencami, co sa topia v peniazoch' ide prednasat, kto ma ako vyjadrovat svoje nazory. Kym ja som sa vyjadroval striktne k tej k.o.k.o.c.i.n.e., ty si stihol pourazat spoludiskutujucich.

Ked to bol for, tak dobre, ked si to myslel vazne, tak odporucam trosku sebareflexie, popripade trosku predychat pred tym nez zacnes reagovat na opacny nazor.
Obrázok

Arnost

Piatok, 17. Apríla 2009, 22:45

Nechcel som nikoho uraziť, alebo sa niekoho dotknúť. xtreme v podstate napísal čo som chcel ja.
Peppo napísal:
kolko z Vas "co mate nieco povedat" poznam osobne??

čo neni može byť a ja budem len rád.

Ked už si chceš dávať ruku na srdce, prečítaj si prvú stranu a povedz či tvoje alebo stjr-ho odpovede boli normálne :?:

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Piatok, 17. Apríla 2009, 23:15

...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 219 neregistrovaných