... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Marosqo napísal:Jeden Gckovi mercedes beha maskacoviKto vie ci nema take scifiveci pani ufologisti
...zase sa tu riesi jedno velke HOVNO jak posledny mozno polrok stale opakovane
aipretender napísal:viem ze nepoviem asi nic nove... ale na margo antilaserovych naterov....a antiradarovej farby....... uz v osemdesiatych rokoch minuleho storocia.... sa v zts tees martin vyrabali t-72 ktore pouzivali zakladny nater.. ktory bol vysokooteruvzdorny(odolny voci pechotnym zbraniam), antiradarovy(ked nepocitram doplera), antilaserovy a bol v troch farebnych prevedeniach... setko matne farby... svetla pieskova svetla hneda a svetla zelena....,
v podstate.... ked by sa pouzila spominana farba a zvysne plochy by sa potiahli antireflexnou foliou... tak by bolo auto prakticky neviditelne....pre 99% radarov na SK....
PS:ma to ai len jeden hacik... ktovie kolko aut chodi v maskacovej uprave s antireflexnymi prvkami po nasich cestach... ak neratam stare vojenske V3S-ky alebo tatry.... a by som bol zabudol vozidlo ALIGATOR a jeho roznorode variacie ktore sa vyrabaju v obmedzenom mnozstve ties pouzivaju uz spominanu farbu......
PS2: a nazaver.... hore spominane farby maju este jednu zasadnu vyhodu.... ani nocne videnie ich nedokaze odhalit..... tj. ako keby tam to auto nebolo.. len mu svietili svetla.... v praxi to znamena ze akekolvek zariadenie ktore pouziva inu ako zrakovu identifikaciu (a este spominany dopler) nedokaze presne zamerat a urcit vzdialenost objektu pokryteho tymto druhom farieb...
Dogg88 napísal:
Nie je nahodou taky plesaty tucny a priezvisko sa mu zacina na Ch..a
pepo286 napísal:perla za perlou ...![]()
![]()
![]()
SnipE_88 napísal:az ta raz spominany mikulassky zastavy tak pre istotu nos vzdy v aute minimalne 33€ lebo lacnejsie s toho urcite neobides![]()
co sa tyka zasteriek tak si skuste ist za nejakou pojebanou thaliou alebo inym renaultom po zime!!! bol som za nim slusne daleko a aj tak som sa citil ako keby mi pieskovali auto!!! take kokotiny by som zakazal vyrabat
ale kde mam ja dat zasterky ked mam auto tak nizke ze uz pomali aj prahmi sucham o zem?