... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

lupo
Kraj: Žilinský

Re: Ako na Uja Kalinaka - aneb ako jazdit bez moznosti detekcie

Utorok, 14. Apríla 2009, 09:32

maros to povedal velmi pekne. viac fyziky, menej sci-fi filmov.

objavuje teplu vodu. antilaser nater sa vola laserveil a uz je davno v predaji. ked nebudem lenivy, tak v dohladnej dobe ho budem mat aj ja a potom mozem dat referencie.

horsie je, ze nasi pani policajti zacinaju merat laserom aj na odjazde (t.j. zozadu) a to je uz kusok pruser, dost tazko sa proti takemu meraniu da bojovat (ci uz detektorom alebo inak), kedze mozu byt krasne schovani. toto ma len utvrdzuje v nazore, ze pasivna ochrana prestava stacit a bez poriadnej rusicky sa uz asi nezaobidem.
955 CT-S

Užívateľov profilový obrázok
k33p
Auto: e87
Kraj: Bratislavský

Utorok, 14. Apríla 2009, 10:15

nad čím už ľudia nerozmýšľajú...
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

Pežot

Utorok, 14. Apríla 2009, 19:07

Osobne si myslím, že najlepšia prevencia je jazdiť podľa predpisov 8)

Ale tak mňa ešte nezastavili, našťastie, za zásterky ma nepokefujú lebo tie mám, za špinavé EČV tiež nie, lebo to umývam každý týždeň a tak ... :-k

A navyše, na pokuty peňazí nazvyš nemám, takže jazdím predpisovo :twisted:

aipretender
Auto: MT-486CI

Utorok, 14. Apríla 2009, 23:15

viem ze nepoviem asi nic nove... ale na margo antilaserovych naterov....a antiradarovej farby....... uz v osemdesiatych rokoch minuleho storocia.... sa v zts tees martin vyrabali t-72 ktore pouzivali zakladny nater.. ktory bol vysokooteruvzdorny(odolny voci pechotnym zbraniam), antiradarovy(ked nepocitram doplera), antilaserovy a bol v troch farebnych prevedeniach... setko matne farby... svetla pieskova svetla hneda a svetla zelena....,
v podstate.... ked by sa pouzila spominana farba a zvysne plochy by sa potiahli antireflexnou foliou... tak by bolo auto prakticky neviditelne....pre 99% radarov na SK....

PS:ma to ai len jeden hacik... ktovie kolko aut chodi v maskacovej uprave s antireflexnymi prvkami po nasich cestach... ak neratam stare vojenske V3S-ky alebo tatry.... a by som bol zabudol vozidlo ALIGATOR a jeho roznorode variacie ktore sa vyrabaju v obmedzenom mnozstve ties pouzivaju uz spominanu farbu......

PS2: a nazaver.... hore spominane farby maju este jednu zasadnu vyhodu.... ani nocne videnie ich nedokaze odhalit..... tj. ako keby tam to auto nebolo.. len mu svietili svetla.... v praxi to znamena ze akekolvek zariadenie ktore pouziva inu ako zrakovu identifikaciu (a este spominany dopler) nedokaze presne zamerat a urcit vzdialenost objektu pokryteho tymto druhom farieb...
stovka za 4,6
kazde tri valce maju vlastne turbo
hmotnost len 1088 Kg
palivo diesel
prevodovka manual 5q
pocet dveri 5

Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is
Kraj: Košický

Utorok, 14. Apríla 2009, 23:22

Jeden Gckovi mercedes beha maskacovi :lol: Kto vie ci nema take scifiveci pani ufologisti :shock:...zase sa tu riesi jedno velke HOVNO jak posledny mozno polrok stale opakovane
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

pepo286

Streda, 15. Apríla 2009, 00:14

Marosqo napísal:
Jeden Gckovi mercedes beha maskacovi :lol: Kto vie ci nema take scifiveci pani ufologisti :shock:...zase sa tu riesi jedno velke HOVNO jak posledny mozno polrok stale opakovane

Gckove medaky maju lepsi system ... zvyknu mat v cisle SPZ zasifrovanu spravu citatelnu len prisluznikmi PZ ktora znie "nezastavuj ma, aj tak zo mna nic nevytiahnes, vsetko mam vybavene" :-D
... to je lepsie jak natery ktore oblbnu 99% slovenskych radarov .. az na doplerove (ved hlavne je aby ma nevidel letovy dispecer na Sliaci) =D> =D> =D>
E46 320D Touring 100kW (2001)

pepo286

Streda, 15. Apríla 2009, 00:16

aipretender napísal:
viem ze nepoviem asi nic nove... ale na margo antilaserovych naterov....a antiradarovej farby....... uz v osemdesiatych rokoch minuleho storocia.... sa v zts tees martin vyrabali t-72 ktore pouzivali zakladny nater.. ktory bol vysokooteruvzdorny(odolny voci pechotnym zbraniam), antiradarovy(ked nepocitram doplera), antilaserovy a bol v troch farebnych prevedeniach... setko matne farby... svetla pieskova svetla hneda a svetla zelena....,
v podstate.... ked by sa pouzila spominana farba a zvysne plochy by sa potiahli antireflexnou foliou... tak by bolo auto prakticky neviditelne....pre 99% radarov na SK....

PS:ma to ai len jeden hacik... ktovie kolko aut chodi v maskacovej uprave s antireflexnymi prvkami po nasich cestach... ak neratam stare vojenske V3S-ky alebo tatry.... a by som bol zabudol vozidlo ALIGATOR a jeho roznorode variacie ktore sa vyrabaju v obmedzenom mnozstve ties pouzivaju uz spominanu farbu......

PS2: a nazaver.... hore spominane farby maju este jednu zasadnu vyhodu.... ani nocne videnie ich nedokaze odhalit..... tj. ako keby tam to auto nebolo.. len mu svietili svetla.... v praxi to znamena ze akekolvek zariadenie ktore pouziva inu ako zrakovu identifikaciu (a este spominany dopler) nedokaze presne zamerat a urcit vzdialenost objektu pokryteho tymto druhom farieb...

perla za perlou ... \:D/ =D> \:D/ :lol:
E46 320D Touring 100kW (2001)

rasto524
Auto: bmw e39 530i

Streda, 15. Apríla 2009, 17:17

Dogg88 napísal:

Nie je nahodou taky plesaty tucny a priezvisko sa mu zacina na Ch..a :lol:

presne........a este je tam jeden co je z lehoty a priezvisko ma bu...vec poznas aj toho???
bmw e39 530i "01

Dogg88
Auto: n/a

Streda, 15. Apríla 2009, 17:57

Nastastie ma Mikulassky fizli este nejebali zanic takze ho nepoznam...zato Martinskych a Ruzomberskych som uz stihol spoznat... :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

aipretender
Auto: MT-486CI

Streda, 15. Apríla 2009, 20:09

pepo286 napísal:
perla za perlou ... \:D/ =D> \:D/ :lol:

ale aspon to nebolo OT.... a to bolo len tak spomenute ze ak by niekto mal zaujem.::D:D tak sa da vsetko...
stovka za 4,6
kazde tri valce maju vlastne turbo
hmotnost len 1088 Kg
palivo diesel
prevodovka manual 5q
pocet dveri 5

SnipE_88
Auto: BMW 328i E46 1998

Štvrtok, 16. Apríla 2009, 08:17

az ta raz spominany mikulassky zastavy tak pre istotu nos vzdy v aute minimalne 33€ lebo lacnejsie s toho urcite neobides :lol:

co sa tyka zasteriek tak si skuste ist za nejakou pojebanou thaliou alebo inym renaultom po zime!!! bol som za nim slusne daleko a aj tak som sa citil ako keby mi pieskovali auto!!! take kokotiny by som zakazal vyrabat
ale kde mam ja dat zasterky ked mam auto tak nizke ze uz pomali aj prahmi sucham o zem? :cry:
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

barabas

Štvrtok, 16. Apríla 2009, 08:32

SnipE_88 napísal:
az ta raz spominany mikulassky zastavy tak pre istotu nos vzdy v aute minimalne 33€ lebo lacnejsie s toho urcite neobides :lol:

co sa tyka zasteriek tak si skuste ist za nejakou pojebanou thaliou alebo inym renaultom po zime!!! bol som za nim slusne daleko a aj tak som sa citil ako keby mi pieskovali auto!!! take kokotiny by som zakazal vyrabat
ale kde mam ja dat zasterky ked mam auto tak nizke ze uz pomali aj prahmi sucham o zem? :cry:

co ti na to napisat?
mas si ho zvysit;)

SnipE_88
Auto: BMW 328i E46 1998

Piatok, 17. Apríla 2009, 14:55

:D :D :D
no vidis a mna to v tej mojej kreposti nenapadlo :lol:
takze hned pisem inzeraz "kupim nesportovy podvozok do E46" :lol:
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

cumic
Auto: ex E36 323i coupe
Kraj: Trenčiansky

Re: Ako na Uja Kalinaka - aneb ako jazdit bez moznosti detek

Pondelok, 31. Októbra 2011, 21:15

no ako to dopadlo po 2 rokoch? :D tu sa tusim zisli fyzici klubu ](*,)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: Ako na Uja Kalinaka - aneb ako jazdit bez moznosti detek

Pondelok, 31. Októbra 2011, 21:55

raz bolo na Discovery chanel v mythbusters ako ojebat radar davali secko mozne aj disco gule do auta hoci co hoci ake upravy robili na aute a laser beze pouzivani serifom v USA vzdy auto zmeral :roll: treba jedine antiradar dobry len by ma zaujimalo ze ci nebudes podozrivi ked fizel za stromom ta bude merat a radar mu nic neukaze resp.mu budes rusit jeho radar este 1km pred tym ako ta bude meret

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných