... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
myroslav napísal:napr. vychrtla misska ma idealne miery 90-60-90 tzn. obvod hrudnika = 90cm
myroslav napísal:Rossi: no pozri, mne sa napriklad paci "BMW Motorsport
Longsleeve Team - White" z toho pdf-ka co si tu dal, ale ako si vyberiem velkost? M-ko, S-ko, L-ko???? Neda sa to niekde vyskusat???? Nerad by som za to vyhodil tolo penazi a zstim ze to mozem podarovat starsiemu bratovi, alebo nejakemu decku, lebo mi to je male....
da sa niekde aj oskusat???
myroslav napísal:BlackMW: Ty si ten v tom kufri v pravo?
Nemas nahodou tu bielu mikinu co ja chcem?
napis aka je Tvoja vyska a obvod hrudnika a mozno z toho vydedukujem ci nebude na mna M-ko Tiez dobre, ale vyzera to ze ano....
rossi:....ono to sa tazko porovnava len cez obvod hrudnika, aj rukavy Ti mozu byt dlhe, resp. kratke, ako mne ked som si minule kupil znackovu mikinu nemenovaneho vyrobcu a po prvom vyprani vsetko o.k. len rukavy sa skratili o 5cm a chodim v nej jak keby bola od mladsieho brata pozicana :-)
SnipE_88: sorry za OT s tymi misskami, ale sa ta debata s obvodom hrudnika trosicku viac rozobrala, Ty mas zaujem asi skor o panske oblecenie,
P.S.:to co je v ponuke od rossiho, sa da kupit aj v hocktorej predajni Bavaria??? napr. v Presove?
myroslav napísal:BlackMW: Ty si ten v tom kufri v pravo?
Nemas nahodou tu bielu mikinu co ja chcem?
napis aka je Tvoja vyska a obvod hrudnika a mozno z toho vydedukujem ci nebude na mna M-ko Tiez dobre, ale vyzera to ze ano....
rossi:....ono to sa tazko porovnava len cez obvod hrudnika, aj rukavy Ti mozu byt dlhe, resp. kratke, ako mne ked som si minule kupil znackovu mikinu nemenovaneho vyrobcu a po prvom vyprani vsetko o.k. len rukavy sa skratili o 5cm a chodim v nej jak keby bola od mladsieho brata pozicana :-)
SnipE_88: sorry za OT s tymi misskami, ale sa ta debata s obvodom hrudnika trosicku viac rozobrala, Ty mas zaujem asi skor o panske oblecenie,
P.S.:to co je v ponuke od rossiho, sa da kupit aj v hocktorej predajni Bavaria??? napr. v Presove?
moli2 napísal:Viem zohnat vsetko co sa nachadza v BMW katalogu a v predajniach BMW
Rossi napísal:my ich mame realne skladom a dostupne su do 24h v ramci celej SR.
mimochodom, piatok tu mame novy tovar![]()
Cawba napísal:
Iwka.BMW napísal:No čo ste vymysleli?