... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Lucushka23 napísal:hm trosku drahe na moj vkus :/
Rossi napísal:
jedna sa o originaly
Lucushka23 napísal:
co ja viem ci je to adekvatny argument.... original neoriginal penazi za to chcete vela
palo napísal:ak poznas niekoho kto vie zohnat lacnejsie daj kontakt aj do pm
Lucushka23 napísal:
co ja viem ci je to adekvatny argument.... original neoriginal penazi za to chcete vela
Lucushka23 napísal:ja len hovorim ze aj ked patrim do cielovej skupiny ktora by to mala kupovat a jednoducho na to nemam peniaze lebo niesom ochotna dat za siltovku 20 ecok tak mi moze byt jedno ci je to original alebo nie
luciq napísal:
ja s tymto suhlasim :) a inac original neoriginal - kvalitu som pozerala na tom marosovom motorsport tricku a v celku na urovni bezneho 500korunoveho trickabmw stuff na tricku je asi to za co sa plati..
Lucushka23 napísal:no vysivku mi vedia spravit aj inde za menej a kvalitne, za siltku tu pytaju 25 euro, nech cista siltka stoji 7 e plus nejaka nasivka tak neexist az 25 ecok... je to vela proste na mna len to hovorim
palo napísal:tak kazdy musi z niecoho zit.
pri tomto tovare je nevyhoda pre nas kupujucich ze to inde nezozenies a preto si tam daju cenu aku chcu.ale ked na to tak teraz pozeram tak tie ceny niesu najhorsie.a v podstate nikto z nas si to asi nekupuje na kazdodenne nosenie ale prave na tiezrazy kde to tak super vyzera ked je niekto zladeni