... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Rossi
Kraj: Košický

Re: oblecenie BMW

Utorok, 23. Júna 2009, 00:22

Radi by sme vas privitali v novo-otvorenej nakupnej sekcii ;))

:arrow: http://www.bmwklub.sk/viewforum.php?f=54 :idea:

P.S.
tento tyzden k nam dorazi novy tovar, doplnenie velkosti a nejake tie novinky;)

Rossi

Pondelok, 29. Júna 2009, 14:47

Novinky skladom, doplnene vypredane velkosti.
:arrow: http://www.rossi.sk/products_new.php

Lucushka23

Pondelok, 29. Júna 2009, 14:53

hm trosku drahe na moj vkus :/

Rossi

Pondelok, 29. Júna 2009, 15:14

Lucushka23 napísal:
hm trosku drahe na moj vkus :/

jedna sa o originaly ;)

Lucushka23

Pondelok, 29. Júna 2009, 15:16

Rossi napísal:

jedna sa o originaly ;)

co ja viem ci je to adekvatny argument.... original neoriginal penazi za to chcete vela

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 29. Júna 2009, 15:21

ak poznas niekoho kto vie zohnat lacnejsie daj kontakt aj do pm
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Rossi

Pondelok, 29. Júna 2009, 18:41

Lucushka23 napísal:

co ja viem ci je to adekvatny argument.... original neoriginal penazi za to chcete vela

samozrejme, ze je. Zastav sa u BMW dealera co ti povie za cenu. Bavime sa o originaloch. Vsetok tovar ma svoju cielovu skupinu, ak by nejaky nemal nepredaval by sa. (to je presne o tom, niekto je cielova skupina pre bmw, jazdi s bmw, niekto pre skodovku, jazdi so skodovkou).

palo napísal:
ak poznas niekoho kto vie zohnat lacnejsie daj kontakt aj do pm

nenajdes :D doprava zdarma + express dorucenie len u nas ;)

Bikemann

Pondelok, 29. Júna 2009, 21:51

Lucushka23 napísal:

no ja neviem, podla mna su tie ceny na to ze sme na slovensku uplne v pohode, tak isto stoja tricka ,siltovky a bundy aj inych znaciek a aj viac....

Lucushka23

Utorok, 30. Júna 2009, 07:13

ja len hovorim ze aj ked patrim do cielovej skupiny ktora by to mala kupovat a jednoducho na to nemam peniaze lebo niesom ochotna dat za siltovku 20 ecok tak mi moze byt jedno ci je to original alebo nie

Užívateľov profilový obrázok
luciq

Utorok, 30. Júna 2009, 09:40

Lucushka23 napísal:
ja len hovorim ze aj ked patrim do cielovej skupiny ktora by to mala kupovat a jednoducho na to nemam peniaze lebo niesom ochotna dat za siltovku 20 ecok tak mi moze byt jedno ci je to original alebo nie

ja s tymto suhlasim :) a inac original neoriginal - kvalitu som pozerala na tom marosovom motorsport tricku a v celku na urovni bezneho 500korunoveho tricka :roll: bmw stuff na tricku je asi to za co sa plati..

inac chlapci mohli by ste zohnat tricko s dlhym rukavom Motorsport v ciernej farbe? lebo idem odpadnut ked vidim jak vypada to biele na marosovi po celodennom jazdeni a prezuvani kolies :roll:
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Lucushka23

Utorok, 30. Júna 2009, 09:47

luciq napísal:

ja s tymto suhlasim :) a inac original neoriginal - kvalitu som pozerala na tom marosovom motorsport tricku a v celku na urovni bezneho 500korunoveho tricka :roll: bmw stuff na tricku je asi to za co sa plati..

jednoznacne...

Užívateľov profilový obrázok
luciq

Utorok, 30. Júna 2009, 09:57

ale zas musim povedat ze nasivky a vysivky su velmi dobre spracovane, lebo maros to teda vobec nesetri, a tie stale krasne drzia.
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Lucushka23

Utorok, 30. Júna 2009, 10:03

no vysivku mi vedia spravit aj inde za menej a kvalitne, za siltku tu pytaju 25 euro, nech cista siltka stoji 7 e plus nejaka nasivka tak neexist az 25 ecok... je to vela proste na mna len to hovorim

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Utorok, 30. Júna 2009, 10:12

Lucushka23 napísal:
no vysivku mi vedia spravit aj inde za menej a kvalitne, za siltku tu pytaju 25 euro, nech cista siltka stoji 7 e plus nejaka nasivka tak neexist az 25 ecok... je to vela proste na mna len to hovorim

tak kazdy musi z niecoho zit.
pri tomto tovare je nevyhoda pre nas kupujucich ze to inde nezozenies a preto si tam daju cenu aku chcu.ale ked na to tak teraz pozeram tak tie ceny niesu najhorsie.a v podstate nikto z nas si to asi nekupuje na kazdodenne nosenie ale prave na tiezrazy kde to tak super vyzera ked je niekto zladeni :lol:
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Lucushka23

Utorok, 30. Júna 2009, 10:15

palo napísal:
tak kazdy musi z niecoho zit.
pri tomto tovare je nevyhoda pre nas kupujucich ze to inde nezozenies a preto si tam daju cenu aku chcu.ale ked na to tak teraz pozeram tak tie ceny niesu najhorsie.a v podstate nikto z nas si to asi nekupuje na kazdodenne nosenie ale prave na tiezrazy kde to tak super vyzera ked je niekto zladeni :lol:

ani to pre mna nieje argument aby to bolo take drahe :/ ani na kazdodenne dosenie si take veci nekupujem, a ked to nosim len na zrazy a na bmw stretka a proste k autam a som vkuse od niecoho zababrana lebo tak ved nebudem len stat a pozerat sa tak neviem ci si chcem zrovna veci toho stylu a za tolko penazi zafulat od oleja

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 208 neregistrovaných