... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pistik napísal:otazka znie, podporit ukrajinske falzifikaty pochybnej kvality z pochybnych materialov alebo podporit BMW a dopriat si kvalitneho textilu ..
PiraTMB napísal:Davnejsie bolo aj v TV ze sam vyrobca/predajca/importer nevedel rozoznat origos od falzifikatu
PiraTMB napísal:Tie stupne kvality som nevedel a umna je ci korea,vietnam a pod. v tejto oblasti
Cina = komplet azijske mesta (ber ako vseobecne) a prave tie PHM/alkohol/cigi na UA ja nekupujem.![]()
K tym falzifiaktom asi este tolko ze stoja menej a nnikde nieje zarucene ze aj origos
veci nebudu pustat nieco. V rakusku som kupil znackove nohavice uz boli aj prane a vzdy pustaju.
Pri lacnych veciach ma to netrapi ale horsie je ked das zato tazke prachy a ocakavas ze to
bude OK ale bohuzial nieje takze ma pri tych lacnych srdce neboli.
myroslav napísal:Rossi: no pozri, mne sa napriklad paci "BMW Motorsport
Longsleeve Team - White" z toho pdf-ka co si tu dal, ale ako si vyberiem velkost? M-ko, S-ko, L-ko???? Neda sa to niekde vyskusat???? Nerad by som za to vyhodil tolo penazi a zstim ze to mozem podarovat starsiemu bratovi, alebo nejakemu decku, lebo mi to je male....
da sa niekde aj oskusat???
myroslav napísal:No zaujimava tabulka s tymi damskymi mierami obvodu hrudnika, tzn. nad 88cm obvod hrudnika (co je vetsina dospelych obdarenych zien) nemaju narok na nosenie bmw triciek???
napr. vychrtla misska ma idealne miery 90-60-90 tzn. obvod hrudnika = 90cm