... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
R0nnIe napísal:Normalne ma to vie rozculit, ked niekto pise taketo kokotiny z daky vysokootackovy motor ktory svoj megavykon 130konidosahuje pol otacky pred omedzovacom predbehne 330 alebo M5. Asi by sme maly zalozit niejake komando BMW klubu
Fungovalo by to tak, ze keby niekdo nieco taketo povedal, a bolo by zjavne ze sa neda prevychovat. Nastartovali by sme ciernu sedmu, vykopli u neho dvere, rozjebali mu pocitac, a polamaly mu prsty, aby uz nikdy na ziadne forum nenapisal takuto kokotinu
eko.fresh napísal:Pekna debatka.![]()
S Hondou to ide dolu vodou. NSX, S2000, Integra, Prelude, CRX.... Uz sa nevyrabaju alebo prave koncia (S2000) a nemaju nahradnika.... Teraz je tu Insight
Dogg88 napísal:
Presne si to vystihol, honda ide jednym smerom - Hybrid a pohony do buducnosti, pri tom na ostatne modely akoby kaslali. Napriklad BMW vyvyja takisto rozne hybridne modely ale popri tom nezabudaju aj na skvele M modely.
eko.fresh napísal:No ked BMW oturbi aj M modely (co podla mna urcite spravia) tak ma Honda o jedneho fanusika naviaca to budem ja....
martinez napísal:ekofresh, praveze doteraz neprekonana honda S2000 nasla vo svojej triede premozitela a tym je zase honda, ale mugen RR.. je to speci edicia, tiez 240ps a nenormalne prekopany podvozok, pricom ju s prehladom poslal do prachu a je to limuzinacize ze by nejak honda isla dole vodou, tak to ani zdaleka.. image maker ostane verzia mugen rr, taktiez japonsky a usa tajper je este v celku dobre auto, akurat ten europky im trocha nestiha, ale zas je prisposobeny tomuto trhu a tomu co ludia pytaju.. pozeral som porovnavacku na dsf kde bolo 120i 170ps a europsky tajp, spolu aj s A3 TFSI qattro, audinu odpisali hned, bavo je vraj nudne a jasny vitaz tajper.. pritom je to najhorsi tajper aky kedy bol ten europsky..
![]()
a inak dufam, ze bavo turbit M-kove modely nebude, uplne padne cela ich doterajsia filozofia a charakter.. neviem preco, ale ako auto na vyzitie si s turbom a par otackami motora neviem predstavit..a spolahlivost tiez nebude si myslim zrovna ukazkova..
![]()
Dogg88 napísal:Ja praveze dufam ze ich oturbia, turbo to je pre mna
Max-Max napísal:nechapem akurat jednu vec, vseobecne u japoncov - bezne auto ma vykon skor nizsi nez je standard na dany objem, a ked v rovnekej modelovej rade urobia nejaky top model, zenu vykon az hore. a to platilo aj u starsich modelov, napr stare civici bezne motory nic moc a vtec jak svina siel.
akurat netreba zabudat, ze posrata e30 v roku 88 mala na 2 litre 200 koni v serii, a honda s tym prisla... no neviem...94?
akurat ze Vanos je technologicka kopia od Vtecu, alebo naopak? ze vraj nezavisle to vyvinuli, no neviem kto od koho vtedy kopiroval.