... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Bono83 napísal:Sakra tak to som zle nastavil, uz som si to opravil som z Ba. Sorry za omyl. Ono cestovat 200 km aby som si pozrel nejake zadne svetla ma velmi nelaka. To snad chapes.
Bono83 napísal:Jasne, len nerozumiem preco si chcel jazdit so mnou ked ja nemam hondu?
Bono83 napísal:To Slamec:
...
Ale nebojim sa, si stebou zajazdit, clovek nikdy nevie kedy motyka vystreli.
Bono83 napísal:Reagoval som na tvoj prispevok: bono, veľmi rád ťa uvidí na nejakom našom zraze a hlavne že predvedieš čo je v tebe a tvojom aute .
Ja som to nenavrhol, a nie som ani hondafun. Ja som len pisal nejake fakty z poslednych pretekov, lebo tam urobili dobre casy, to je vsetko. Nepacilo sa mi len to ako ste to tu opisovali a zhadzovali ich, a pritom len velmi mala skupina aut z tohto fora by bola asi rychlejsia. To je vsetko , nerozumiem preco by som mal byt hned honda fanatik ked som napisal len realne casy. A za akym slovom si nestojim? Este mi povedz podla coho si usudil ze do akej komunity patrim? Dikes
zdenko napísal:a podme sa este hadat kto tu ma navacsiu cicinu
R0nnIe napísal:Normalne ma to vie rozculit, ked niekto pise taketo kokotiny z daky vysokootackovy motor ktory svoj megavykon 130konidosahuje pol otacky pred omedzovacom predbehne 330 alebo M5. Asi by sme maly zalozit niejake komando BMW klubu
Fungovalo by to tak, ze keby niekdo nieco taketo povedal, a bolo by zjavne ze sa neda prevychovat. Nastartovali by sme ciernu sedmu, vykopli u neho dvere, rozjebali mu pocitac, a polamaly mu prsty, aby uz nikdy na ziadne forum nenapisal takuto kokotinu