... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Bono83
Kraj: Bratislavský

Re: Honda fanatici... FUN

Piatok, 27. Marca 2009, 20:55

Sakra tak to som zle nastavil, uz som si to opravil som z Ba. Sorry za omyl. Ono cestovat 200 km aby som si pozrel nejake zadne svetla ma velmi nelaka. To snad chapes.

Užívateľov profilový obrázok
slamec

Piatok, 27. Marca 2009, 21:08

Bono83 napísal:
Sakra tak to som zle nastavil, uz som si to opravil som z Ba. Sorry za omyl. Ono cestovat 200 km aby som si pozrel nejake zadne svetla ma velmi nelaka. To snad chapes.

škoda, tak niekedy nabudúce \:D/

Bono83

Piatok, 27. Marca 2009, 21:10

Jasne, len nerozumiem preco si chcel jazdit so mnou ked ja nemam hondu?

slamec

Piatok, 27. Marca 2009, 21:20

Bono83 napísal:
Jasne, len nerozumiem preco si chcel jazdit so mnou ked ja nemam hondu?

Bono83 napísal:
To Slamec:
...
Ale nebojim sa, si stebou zajazdit, clovek nikdy nevie kedy motyka vystreli. :D

... ty si písal, že si chceš zajazdiť, či sa mýlim?

to all handafun:
- ak si stojíte za svojím chlapským slovom, prečo sa potom vyhovárate keď ide o vašu "virtuálnu" česť :lol:
- tak potom radšej sa stiahnite do vašej komunity a nemúťte to vodu

ďakujem za pochopenie

Bono83

Piatok, 27. Marca 2009, 21:33

Reagoval som na tvoj prispevok: bono, veľmi rád ťa uvidí na nejakom našom zraze a hlavne že predvedieš čo je v tebe a tvojom aute .
Ja som to nenavrhol, a nie som ani hondafun. Ja som len pisal nejake fakty z poslednych pretekov, lebo tam urobili dobre casy, to je vsetko. Nepacilo sa mi len to ako ste to tu opisovali a zhadzovali ich, a pritom len velmi mala skupina aut z tohto fora by bola asi rychlejsia. To je vsetko , nerozumiem preco by som mal byt hned honda fanatik ked som napisal len realne casy. A za akym slovom si nestojim? Este mi povedz podla coho si usudil ze do akej komunity patrim? Dikes

alfi666

Piatok, 27. Marca 2009, 21:56

Nechapem preco sa tu stale bavime o tom, ze ktore auto je lepsie, pricom obe znacky maju pomerne rozdielnu cielovu skupinu zakaznikov ;)
Hondy su dobre, spolahlive a vykonne auta... hlavne co sa tyka atmosferickych benzinov su aj stare Hondy velmi vykonne voci ich objemu... BMW ma vnich urcite tvrdu konkurenciu (co sa motorov tyka)

Ja by som Hondu chcel hned... nevyzeraju tak snobsky a ludia ti nezavidia 5 rocnu Hondu tak ako 10 rocne bawo (co je mimochodom smiesne) #-o #-o .... dokonca by som povedal, ze su spolahlivejsie ako BMW... avsak maju jednu velmi velku chybu.... MAJU POHANANE NESPRAVNU NAPRAVU :twisted: :twisted: 8)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 27. Marca 2009, 23:45

martinez: a co potom toto

timto ti chcem ukazat, ze dost zalezi aj na clanku medzi volantom. ked tomu video dobre chapem, je to len M3 (nie M5 ako si dal link ty) a akasi hodna s turbom. A aby si si nemyslel, ja nie som zastanca, ze BMW je najsamlepsiepopici auto na svete, su aj lepsie auta. Len si pozri spracovanie auta, jednoducho, ked som otvoril poistkovu skrinku, ktora je pod kapotu, a nebola tam stopa prachu alebo zatecenia... Vies robil som v nemecku, a nemci maju strasny doraz na detaily, proste sa stym vedia vyhrat. Preto ked si pozries nemecke znacky ako MB, BMW, VW, AUDI... mas tam strasne vymakane detaily. A dalsia vec je vaha, honda je lahsia, to ma plus, ale ja som uz bol dva krat na streche, mal som tri totalky. to sa nechcem chvalit, ale vzdy to bolo na aute, ktore malo robustnu konstrukciu, a nie neaka krabica ako tico. Inak keby si narval neaky preplnovany dvojliter do Deawoo Tica, tiez by to bolo najlepsie auto? ono by urcoite spravilo cas aj pod 10 sekund (len nesmie fukat bocny veter)

slamec

Sobota, 28. Marca 2009, 08:57

Bono83 napísal:
Reagoval som na tvoj prispevok: bono, veľmi rád ťa uvidí na nejakom našom zraze a hlavne že predvedieš čo je v tebe a tvojom aute .
Ja som to nenavrhol, a nie som ani hondafun. Ja som len pisal nejake fakty z poslednych pretekov, lebo tam urobili dobre casy, to je vsetko. Nepacilo sa mi len to ako ste to tu opisovali a zhadzovali ich, a pritom len velmi mala skupina aut z tohto fora by bola asi rychlejsia. To je vsetko , nerozumiem preco by som mal byt hned honda fanatik ked som napisal len realne casy. A za akym slovom si nestojim? Este mi povedz podla coho si usudil ze do akej komunity patrim? Dikes

bono, odporúčam ti ešte raz prečítať môj príspevok, aby si pochopil ako som to myslel

1. písal si, že si chceš a nebojíš si zajazdiť somnou, že niekedy aj motyka strelí
2. že chodievaš na naše stretká aj keď iba v BA
3. potom si písal, že je ti ďaleko do BB by si videl niekoho zadné svetlá
4. nechápem potom tvoju reakciu v bode 1.
5. navštevuješ naše fŕom od 21.3.09 a máš len 11 príspevkov a to iba v tejto téme - tak preto ťa zatiaľ neradím do bmwfun
6. ak sa ťa netýka "to all hondafun", tak prečo na to reaguješ ?
7. nikoho neobhajujem a ani nikoho neodsudzujem, len ma serie, že sa tu príde niekto vyťahovať tabuľkami ( a opačne aj u vás)

preto sa rád stretnem s ľudmi čo "majú a vedia" čo k tomu ukázať a povedať

Duffy

Sobota, 28. Marca 2009, 09:38

chalani , vam pekne jebe .. ze na taketo picoviny minate svoj cas , to nechapem . teraz mam bawo , predtym som mal hondu , moje dalsie auto by bolo japan. ale urcite 4.0i :)

ale hadat sa , o taketo kokotiny ,to nechapem ..

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 28. Marca 2009, 09:52

:lol: duffy tu ide otu zabavu, keby nemame nato cas tak to asi nepiseme :wink:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic

Sobota, 28. Marca 2009, 11:12

a podme sa este hadat kto tu ma navacsiu cicinu :roll:
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

little_psycho
Auto: e38

Sobota, 28. Marca 2009, 16:41

zdenko napísal:
a podme sa este hadat kto tu ma navacsiu cicinu :roll:

zdenko ty davaš takuto verejnu súťaž? ved ty maš 7.5cm heheheh
BMW e38 728i
ex-BMW e30 320i cabrio
ex-BMW e30 320i touring

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Pondelok, 30. Marca 2009, 08:54

Normalne ma to vie rozculit, ked niekto pise taketo kokotiny z daky vysokootackovy motor ktory svoj megavykon 130koni :D dosahuje pol otacky pred omedzovacom predbehne 330 alebo M5. Asi by sme maly zalozit niejake komando BMW klubu :D Fungovalo by to tak, ze keby niekdo nieco taketo povedal, a bolo by zjavne ze sa neda prevychovat. Nastartovali by sme ciernu sedmu, vykopli u neho dvere, rozjebali mu pocitac, a polamaly mu prsty, aby uz nikdy na ziadne forum nenapisal takuto kokotinu :D

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Pondelok, 30. Marca 2009, 08:56

Inak Fabia 1.2 rozbije aj hondu, aj kazde BMW, ako vo vybave tak aj vo vykone, takze neviem o com sa tu vobec hadate.

pepo286

Pondelok, 30. Marca 2009, 09:00

R0nnIe napísal:
Normalne ma to vie rozculit, ked niekto pise taketo kokotiny z daky vysokootackovy motor ktory svoj megavykon 130koni :D dosahuje pol otacky pred omedzovacom predbehne 330 alebo M5. Asi by sme maly zalozit niejake komando BMW klubu :D Fungovalo by to tak, ze keby niekdo nieco taketo povedal, a bolo by zjavne ze sa neda prevychovat. Nastartovali by sme ciernu sedmu, vykopli u neho dvere, rozjebali mu pocitac, a polamaly mu prsty, aby uz nikdy na ziadne forum nenapisal takuto kokotinu :D

... a ked si to pozorne precitas este raz ... tak zistis ze presne o to islo ... 'vytocit' takych co sa daju O:)
E46 320D Touring 100kW (2001)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných