takto som sa dlho nezasmial ....tusim sa ti to prehrieva.... vazne?? .... heh pokial som dobre rozumel
>BMW g31 30xD >BMW f10 530xd ex >BMW e70 X5 30d ex >BMW e92 330xd ex >BMW e60 525xd ex >BMW e39 535i ex >BMW e36 320i QP ex >Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex >BMW e39 525 TDS ex
He he, pekna tema, mojim prvym, vlaste sme ho mali 4 chalani na gympli este sme ani nemali vodicaky, toto bolo zaroven aj auto z ktoreho som mal najlepsi pocit. Proste kopec srandy. Komplet prekopane.
Najlepsi boli ti chlapci na ockovom passate, alebo octavke. Velki to boli frajeri, ale len dovtedy kym nevideli zigulak zozadu.
Moje prve auto bolo Clio 1991 1.9D 47KW na svoj vek bola karoseria v super stave, co sa ale neda povedat o motore. Na tachaci malo 300 000 ale bolo vidno ze uz je pretoceny. Zralo to olej jak svina Malo to aj dialkove a alarm. V rychlosti na 100km/h sa auto stavalo neovladatelne
hm.. moje prvee.. resp.. tatova skodovecka, ale v podstate moja.. co v nej bolo prachov nasypanych som mohol e36tku ale stale jazdi a da sa povedat ze je spolahlivejsia jak bavorak moje ozaj prve mam v podpise.. 524td