... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
kačo napísal:
no mne ta moja uplne vyhovuje ... starsiu by som nechcel
ale kazdy mame svoje chute![]()
![]()
Pežot napísal:
Ty si teda nechutný![]()
![]()
![]()
Aj ja som spokojný s tou mojou ale na tachometri by som privítal aby sa ručička zastavila až na 60.![]()
Pežot napísal:Čiže už je jasné, že sa zníži nehodovosť![]()
![]()
RixiE napísal:No k tej 50ke asi tolko..nevonia mi ale snazim sa ju ako tak dodrziavat..asi som sa zatial nemal kam ponahlatCo ma hneva je to ze mame 50ku lebo ju maju aj ine krajiny, ktore su clenmi EU a mi sa musime podobat..ale chcem vidiet kedy sa nam zlepsia platy a znizi cena vyrobkov ake sa daju vidiet v tychto krajinach. Tiez sa pripajam k tym nehodam..bohuzial mal som uz dve, no ani jedna nebola mojou vinou a uz vobec nie v rychlsoti. Pri prvej som siel max 30km/h po uzkej ulicke a zboku mi na blatnik vybehlo ciganske decko (sklo a blatnik KO decko bez skrabanca) a pri druhej som stal na hlavnej ceste a chcel som odbocit na vedlajsiu, pricom z vedlajsej cesty vybehlo auto a vpalilo to rovno do mna..
Pežot napísal:rixie a nebál si sa reakcie rodičov, teda celej osady?![]()
Niesom sám čo mal nehodu pri nulovej rýchlosti![]()
heroe presne o tom som písal niekde vyššie, že čím rýchlejšie ideš tým sa viac koncentruješ na jazdu.
K platom: aké podmienky si vyrobíme tak rýchlo sa dostaneme do ritičiže takýmto štýlom sme tam zachvíľu. Ale potom ich to prestane baviť, pretože slušní ľudia už na pokuty mať nebudú, budú bez papierov a ostanú jazdiť len tí čo spôsobovali najviac nehôd a odvolávajú sa pritom na imunitu.