... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
alfi666 napísal:Dieslaky v zime nikdy nebudu tak dobre startovat ako benzin... staci pochopit ako pracuju a hned vam je jasne, ze preco
Ak v zime toci o par sekund dlhsie a medzitym "kucka" tak to nieje nejaka zavada.. mozno niektora tryska nieje v 100% stave, ale pokial to naskoci, tak naco to riesit :))))
Hlavne ak sa bavime o autach co maju 150+ tisic km
3006 napísal:Nazdar chlapi. Vsetko dobre vnovom roku!Dovolte mi zareagovat.Tiez som si vsimol ze mi v zime dlhsie toci 318D 04.cca tých 7-10sec.ale ked chytí tak ziadne velké trasenie ani búchanie ide celkom pekne.A tých 40sec. može točiť a nie že točí to je myslím si rozdiel bez urážky.Takže čím skor ti chytí tým lepšie.
sperhy napísal:tebe zacne startovat az ked ti nazhavi ak mas verziu DDE7 a cas je zavisli na teplote chladiacej kvapalinyono to žhaví po zasunutí karty alebo až po stlačení gombíku štart?:D ale asi až po tom stlačení gombíku štart:D boo nevyhadzuje žiadnu kontrolku žhavenia ppo zasunutí karty:D ale v tom prípade ak to žhaví po stlačení tlačítka štart, tak tomu nechápem pretože mne to potom asi nežhaví vôbec:D:D:D alebo velmi kratučko:D ani nie sekundu:D pretože hned po stlačení naskočí motor:D
bmw118d napísal:... po 3 sekundach začne ako traktor triasť celým autom a kým naskočí poriadne motor je 10-15 sekund ...