... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Piatok, 12. Decembra 2008, 22:32

duro4 napísal:
Chlapi, kurňa, je to reálne za tých 250 litrov, alebo nie. Hlavne mi tu nebásnite o M5, nepriestrelných sklách a pod. Potrebujem vedieť len vaše skúsenosti s týmto modelom, aby som vedel, do čoho idem. Predtým som mal 328i a bol som nadmieru spokojný, tak, hádam treba ísť o radu vyššie, alebo...?

ty tu pises o Protection, ja ti iba pisem co to znamena a ako to spoznas.
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 13. Decembra 2008, 01:23

proste protection vynechaj a aj ked je na slovenskych inzeratoch protection, nieje to to co to znamena...

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife

Sobota, 13. Decembra 2008, 09:34

dost velky OT v tejto teme:

protection ma zvysenu ochranu, ale nepriestrelne samozrejme nie je:)

A k autu, 540i so 4.4l motorom je super auto, pre kazdeho kto nechce, M ko koli jeho nakladom a specifickosti M kovych modelov. Spotreba je super, okolo 10-13l podla toho ako je zastupene mesto. V posdstate mozem povedat ze spotreba je na manuali o 5l nizsia ako na automatckej Audi S8. Rovnako aj tuto audinku sice silnejsiu o 50 koni bez problemov polozi;) sme to skusali tak od 180 jej tento bavor dava na frak. Komfort plynuci z velkeho objemu je neporovnatelny z nicim, motor je tichucky, na tom mojom co som mal po zohriati bez problemov stala desatkorunacka na hrane, tak isiel ba vibraci. A to mal 260 000km. Olej trochu spapka, mal som kratko tak neviem posudit, ale urcite ovela menej ako M-ko. Napravy su zhodne z M-kom takze jazdne vlastnosti su uz niekde inde. Brzdy tak akurat by som povedal. Chybu to auto nema ziadnu, ak zozenies nieco aj v M pakete tak mas krasne auto. Ja som mal este aj elektricke sedacky Komfortsitze, su super, kto nevyskusal nepochopi.

Takze kup a daj pozor aby bolo v dobrom stave.

heretik
Auto: S6

Topic is solved

Sobota, 13. Decembra 2008, 11:00

no presne toto je ten clanok na ktory sme tu cakali =D> inak pre mna je 540i buduce auto, ale az o nakych 5 rokov

azmodan

S8

Sobota, 13. Decembra 2008, 12:32

Martin46 napísal:
dost velky OT v tejto teme:

protection ma zvysenu ochranu, ale nepriestrelne samozrejme nie je:)

A k autu, 540i so 4.4l motorom je super auto, pre kazdeho kto nechce, M ko koli jeho nakladom a specifickosti M kovych modelov. Spotreba je super, okolo 10-13l podla toho ako je zastupene mesto. V posdstate mozem povedat ze spotreba je na manuali o 5l nizsia ako na automatckej Audi S8. Rovnako aj tuto audinku sice silnejsiu o 50 koni bez problemov polozi;) sme to skusali tak od 180 jej tento bavor dava na frak. Komfort plynuci z velkeho objemu je neporovnatelny z nicim, motor je tichucky, na tom mojom co som mal po zohriati bez problemov stala desatkorunacka na hrane, tak isiel ba vibraci. A to mal 260 000km. Olej trochu spapka, mal som kratko tak neviem posudit, ale urcite ovela menej ako M-ko. Napravy su zhodne z M-kom takze jazdne vlastnosti su uz niekde inde. Brzdy tak akurat by som povedal. Chybu to auto nema ziadnu, ak zozenies nieco aj v M pakete tak mas krasne auto. Ja som mal este aj elektricke sedacky Komfortsitze, su super, kto nevyskusal nepochopi.

Takze kup a daj pozor aby bolo v dobrom stave.

S8cku sice da ale jedine automat takze toto porovnanie je trochu zcesty...kazdy manual je "rychlejsi" ako automat ,pretoze automat ma dlhsie prevody a a je skor sprevodovany na komfort ... automat proste ubera na vykone ...tie starsie samozrejme
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Re: S8

Sobota, 13. Decembra 2008, 12:40

azmodan napísal:
S8cku sice da ale jedine automat takze toto porovnanie je trochu zcesty...kazdy manual je "rychlejsi" ako automat ,pretoze automat ma dlhsie prevody a a je skor sprevodovany na komfort ... automat proste ubera na vykone ...tie starsie samozrejme

ty si aj na audiklube?
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

azmodan

Sobota, 13. Decembra 2008, 12:44

nie som
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

grizly
Kraj: Prešovský

Sobota, 13. Decembra 2008, 12:54

tu audinu ste tu ani nemali spominat lebo zase bude hadka :lol: :lol:
e36 ///M3 dakar gelb ----> P993

ex:e36 coupe M packet

azmodan

Sobota, 13. Decembra 2008, 13:02

sa nehadam len vravim ze porovnavat vykony toho isteho motoru v automate a manuale je nefer ;)

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife

Sobota, 13. Decembra 2008, 16:54

tak zase samy off topic...

no ale co uz.

Podla mojich znalosti automat az tak neubera na vykone vo vyssich rychlostiach, posledne dva stupne uz zvyknu mat OVERDRIVE, ale tak nejak sa to vola. Znamena to uzamknutie HDM- hydrodynamickeho menica, ktory je hlana pricina strat energie. Bavorak sa dral dopredu az vo vyssich rychlostiach, takze audinka sa nemoze stazovat. Z nuly by ju mal papierovo dat ale bolo dost vlhko, takze som nemal sancu na quatrro. Co sa tyka jazdnych vlastnosti, bola tam trochu vola na riadeni, a podvozok mozno by chcel nieco nove ale velmi dobry.

Je v podstate jedno ze ci je to auto rychlejsie ako S8 alebo nie, mojicm cielom bolo napisat ze je to ''kurevsky'' silne, rychle, pohodlne auto.

duro4

Nedeľa, 14. Decembra 2008, 18:25

Ďakujem, veľmi dobrý opis.
Apropo, Azmodan, môj automat E36 328i r.v.95,5- rýchl. bol rýchlejší ako SMG, tak to je góol čo? Bola tu o tom nedávno debata.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 227 neregistrovaných