... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
duro4 napísal:Chlapi, kurňa, je to reálne za tých 250 litrov, alebo nie. Hlavne mi tu nebásnite o M5, nepriestrelných sklách a pod. Potrebujem vedieť len vaše skúsenosti s týmto modelom, aby som vedel, do čoho idem. Predtým som mal 328i a bol som nadmieru spokojný, tak, hádam treba ísť o radu vyššie, alebo...?
Martin46 napísal:dost velky OT v tejto teme:
protection ma zvysenu ochranu, ale nepriestrelne samozrejme nie je:)
A k autu, 540i so 4.4l motorom je super auto, pre kazdeho kto nechce, M ko koli jeho nakladom a specifickosti M kovych modelov. Spotreba je super, okolo 10-13l podla toho ako je zastupene mesto. V posdstate mozem povedat ze spotreba je na manuali o 5l nizsia ako na automatckej Audi S8. Rovnako aj tuto audinku sice silnejsiu o 50 koni bez problemov polozi;) sme to skusali tak od 180 jej tento bavor dava na frak. Komfort plynuci z velkeho objemu je neporovnatelny z nicim, motor je tichucky, na tom mojom co som mal po zohriati bez problemov stala desatkorunacka na hrane, tak isiel ba vibraci. A to mal 260 000km. Olej trochu spapka, mal som kratko tak neviem posudit, ale urcite ovela menej ako M-ko. Napravy su zhodne z M-kom takze jazdne vlastnosti su uz niekde inde. Brzdy tak akurat by som povedal. Chybu to auto nema ziadnu, ak zozenies nieco aj v M pakete tak mas krasne auto. Ja som mal este aj elektricke sedacky Komfortsitze, su super, kto nevyskusal nepochopi.
Takze kup a daj pozor aby bolo v dobrom stave.
azmodan napísal:S8cku sice da ale jedine automat takze toto porovnanie je trochu zcesty...kazdy manual je "rychlejsi" ako automat ,pretoze automat ma dlhsie prevody a a je skor sprevodovany na komfort ... automat proste ubera na vykone ...tie starsie samozrejme