k najcastejsiemu omylu dochadza ked majitel auta s determalnou upravou skla - dvojite sklo si mysli ze je to nepristrelne... to je vsak hrube asi 5-6cm
Chlapi, kurňa, je to reálne za tých 250 litrov, alebo nie. Hlavne mi tu nebásnite o M5, nepriestrelných sklách a pod. Potrebujem vedieť len vaše skúsenosti s týmto modelom, aby som vedel, do čoho idem. Predtým som mal 328i a bol som nadmieru spokojný, tak, hádam treba ísť o radu vyššie, alebo...?
Môj potsreh: determálne sklo neznamená dvojité, veľký omyl. Determálne sklo má svojské chemické zloženie, resp. úpravu povrchu, a preto vlastne nezamrzne (aj keď niekedy zamrzne), v podstate je to zdvojené sklo, ako každé iné v akomkoľvek automobile, avšak to hrubé v 5-er nemusí byť determálne,nepriestrelné, alebo môže byť.???
Determálne sklo (pohltivé) dokáže absorbovať časť slnečného žiarenia, čo vyplýva z jeho chemického zloženia. Reflexné sklo slnečné lúče odráža prostredníctvom špeciálnych povrchových úprav. Izolačné sklo zamedzuje úniku tepla z interiéru, prieniku UV žiarenia... tolko ku sklu....jedna sa o solo tabule...
ch kombinacia je izolacne dvojsko...hrubka cca 24 mm