... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Martin46 napísal:ten kabel co ti chyba v tej krabicke je SENZOR OPOTREBOVANIA KOTUCOV, je rozpojitelny a spaja sa presne v tej krabicke s kablom od auta, ja tam ale nic nevidim, ani kabel od auta ten pravdepodobne chyba. Mas tam dalej este cidlo ABS, to tam je:) a posledny kabel je hadicka brzdova.
no a to v tom cervenom asi ten zatazovy snimac, ja take asi nic nemam:(
Jannci napísal:senzor obotrebenia je na lavej strane a foto je z pravej strany. preto to tam chyba, a tak to ma byt
misenko00 napísal:ja to mal tiez odlomene ten zatazovy senzor bolo to cele neohybne ,zasrate cele ..tak som to ocistil hodil na to WDcko a zalepil "lepiacou paskou " a ide to :) skontrolujes si to tak ci to funguje napr ked stojis na kopci povedz dole kopcom .vypnes motor a klucik das do polohy dva to by malo byt pred startovanim nechnabehnu vsetky kontrolky a zapnes xenony a v noci by si mal vidiet ako sa ti zdvihnu nasteluju sa ti .haluz celkom
alfi666 napísal:mne sa pri kazdom zapnuti svetiel nastavuju aj halogeny automaticky... teda neviem, ze ci podla zatazi - asi nie.. ale proste najprv sa sklonia a potom sa nastavia
... je to normalne?