... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
profor napísal:Máš xenony? to prvé s tou "ručičkou" je záťažový senzor na náprave na automatické nastavenie svetiel, mal by si ho mať aj vzadu ale máš to odstrihnuté ako píšeš a to v modrej nemám šajn, vyzerá to že ten hrubší kábel ide z kolesa a z nej ide tenký dakam do auta. čo si hovoril že v nútri je?
profor napísal:No ako napísal Jannci je to zrejme iba spojenie toho "odolného" káblu s normálnym, veď to vidíš.
No nemáš tam niekde druhý odrezok? niekde poblíž?
Neviem ako to je v prípade že ti odíde jeden senzor na náprave teda ako systém ďalej funguje, vo WDS som to nenašiel, ale je možné že svetlá boli stiahnuté (myslím nivó) na minimum a niekto ich vytiahol asi skrutkovačom ak to do tej miery ide.
Swandes 320D napísal:Ked budem mat bawo zasa hore skusim pozriet no zatial som nic,odrezok nenasiel.
Ale abs,senzor zatazenia vsetko funguje...haluz
Swandes 320D napísal:Zdar pani.
Chcem Vas poprosit o radu ci ma byt toto,nemam zdanie co to moze bytci to ma byt zapojene.Ta mala krabicka je na lavej prednej strane,idu z nej 3 kabliky no nie su zapojene
.Moze to byt nejake cidlo napr.na dosticky ci abs?
.Ta vacsia krabicka oznacena modrou farbou ma na lavej prednej strane v sebe 2 valceky no na pravej prednej je iba jeden
![]()
Dakujem za reakcie
misenko00 napísal:ja to mal tiez odlomene ten zatazovy senzor bolo to cele neohybne ,zasrate cele ..tak som to ocistil hodil na to WDcko a zalepil "lepiacou paskou " a ide to :) skontrolujes si to tak ci to funguje napr ked stojis na kopci povedz dole kopcom .vypnes motor a klucik das do polohy dva to by malo byt pred startovanim nechnabehnu vsetky kontrolky a zapnes xenony a v noci by si mal vidiet ako sa ti zdvihnu nasteluju sa ti .haluz celkom