... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 21. Novembra 2008, 11:58

Martin46 napísal:
ten kabel co ti chyba v tej krabicke je SENZOR OPOTREBOVANIA KOTUCOV, je rozpojitelny a spaja sa presne v tej krabicke s kablom od auta, ja tam ale nic nevidim, ani kabel od auta ten pravdepodobne chyba. Mas tam dalej este cidlo ABS, to tam je:) a posledny kabel je hadicka brzdova.

no a to v tom cervenom asi ten zatazovy snimac, ja take asi nic nemam:(

senzor obotrebenia je na lavej strane a foto je z pravej strany. preto to tam chyba, a tak to ma byt

swandes
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

dik

Piatok, 21. Novembra 2008, 12:00

Jannci napísal:
senzor obotrebenia je na lavej strane a foto je z pravej strany. preto to tam chyba, a tak to ma byt

Dakujem,ukludnil si ma mam o "prpblem menej" :wink:
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

profor
Auto: E46 nemám
Kraj: Bratislavský

Piatok, 21. Novembra 2008, 13:28

No kôli tomuto predsa nemusíš byť dolu kopcom nie?

misenko00 napísal:
ja to mal tiez odlomene ten zatazovy senzor bolo to cele neohybne ,zasrate cele ..tak som to ocistil hodil na to WDcko a zalepil "lepiacou paskou " a ide to :) skontrolujes si to tak ci to funguje napr ked stojis na kopci povedz dole kopcom .vypnes motor a klucik das do polohy dva to by malo byt pred startovanim nechnabehnu vsetky kontrolky a zapnes xenony a v noci by si mal vidiet ako sa ti zdvihnu nasteluju sa ti .haluz celkom

alfi666

Piatok, 21. Novembra 2008, 14:22

mne sa pri kazdom zapnuti svetiel nastavuju aj halogeny automaticky :roll: ... teda neviem, ze ci podla zatazi - asi nie.. ale proste najprv sa sklonia a potom sa nastavia :roll: ... je to normalne?
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

hmm

Piatok, 21. Novembra 2008, 14:46

alfi666 napísal:
mne sa pri kazdom zapnuti svetiel nastavuju aj halogeny automaticky :roll: ... teda neviem, ze ci podla zatazi - asi nie.. ale proste najprv sa sklonia a potom sa nastavia :roll: ... je to normalne?

Presne tak.....aj halogeny sa nadstavia do original polohy po zapnuty svetiel....je to normalne......s tym rozdielom že origo xenony sa nadstavia podla aktualneho zataženia......ty ked si sadneš sam do auta z halogenamy alebo 5 si sadnete auto to nerozozná.....ale auto zo xenonami hej......počas celej jazdy sa nadstavuje....preto sa tomu hovori giroskopicke nadstavovanie....lebo je stale aktulane v rovine.....

xenony či ti fungíruje nadstavovanie zistiš lahko.......za jazdy to je na vozovke vidiet či ti behaju luče hore dole.......,alebo zastav na parkovisku a nech ti sadnu dvaja sumovi do zadu...hehe......luče musia ostat na povodnom mieste...vtedy to funguje ako má.........to vidíš aj na proti iducich autách....či mu funguje giroskopia,alebo nie....ked podskoči na nejakom hrbe, tak obydve svetla sa skolopia sučasne, a kdo nema giroskopiju tak po nadskočeni ti svieti do ksichtu trošku dlhšie....ale tato druha cela čast temy čast už patri sandersovi..... 8) 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných