... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
heroe napísal:heh, zigulaka som mal aj ja! taky svetlo modry pirat MT silnic

heroe napísal:tak tak, my sme ho kupili s kamosmi este sme nemali vodicaky, za rok sme ho komplet prekopali, a ta 1,5 tahala jak diva
vsetci z gympla a auto islo takze to musi byt nezmar, a kolko nam zostalo suciastok, este teraz sapovaluju v garazi, komplet podvozok 2000 koruniek
no ale spotreba aj 20

heroe napísal:Fuserklub MT? Lebo som videl niekde na forku ze v martine niekto vie poskytnut halu na robenie, a ja osone by som sa rad niecomu priucil, nehovoriac o tom ze auticko to tiez potrebuje
Cooo? Dali by sme volaco do kopy? Len problem je v tom ze neviem kde som cital o tej hale!
 Ale ak sa vsetko podari tak ako ma (a ked pridete pomoct), tak Nitro si jednu taku halu postavi
 Ale ak sa vsetko podari tak ako ma (a ked pridete pomoct), tak Nitro si jednu taku halu postavi 

bo som chcel nejku tu malicku gen. na motore porobit, myslim tesnenia vela cistenia, sviecky, kabliky ......
  bo som chcel nejku tu malicku gen. na motore porobit, myslim tesnenia vela cistenia, sviecky, kabliky ......   

moila napísal:tiez som z mt ale som tam hlavne cez vikendy a nikdy sa nemam s kym nahanat v kostanoch...mohli by sme sa tam napriklad stretavat kazdu nedelu alebo tak nieco...:-)