... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
k33p napísal:To máte tak všetci vylágrovanú ručnú brzdu alebo naozaj tak "slabo" zaberá na každom jednom BMW ? (aj v prípade že by zadné brzdy boli nové)
airbone napísal:parkovacie alebo rucne brzdy u bmw nie su ziadna slast. Ako sa hovori hore, mali by zabezpecit auto proti pohybu ked parkuje. ... U mna konkretne to takmer funguje, bohuzial nie vsak, ked stojim dolu kopcom. Ucinok rucnej je fakt onicom.... nie to zeby som s nou este aj brzdil za jazdy, to ani neni sanca aby som si nieco vsimol...
R0nnIe napísal:Pokial viem pri drifte je potrebna rucna brzda. Ako to potom na bmw robia ty driftery? maju ine brdy? neda sa rucna upravit tak, aby sa pri brzdeni rucnov stlacil daky hydraulicky piest ktory by zatlacil brzdice?
R0nnIe napísal:Nie nemyslim, pokial viem hlavne pri vyzsich rychlostiach je potrebne dopomoct preklzovaniu rucnou brzdou. Nikdy som nedriftoval, ale to je moj nazor
eko.fresh napísal:TU UZ ZACHADZAME DO BIZARDNOSTI... AKA RUCNA BRZDA PRI DRIFTE RWD?
youtube.com -> Drift techniques --> prve video
Je tam 6 zakladnych technik zhrnutych do 40 sec.
[youtube]JT0faLPcpRU[/youtube]
R0nnIe napísal:a toto je dalsie video , kde pouziva rucnu, a urcite to neroby na oktavii z prednim nahonom.
R0nnIe napísal:Pokial viem pri drifte je potrebna rucna brzda. Ako to potom na bmw robia ty driftery? maju ine brdy? neda sa rucna upravit tak, aby sa pri brzdeni rucnov stlacil daky hydraulicky piest ktory by zatlacil brzdice?
R0nnIe napísal:Nie nemyslim, pokial viem hlavne pri vyzsich rychlostiach je potrebne dopomoct preklzovaniu rucnou brzdou. Nikdy som nedriftoval, ale to je moj nazor