... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BlackDog napísal:Zdravím páni a dámi.
Nedávno som cchel vyskúšať ASC na mokrom povrchu (letisko) aby som vedel ako sa správa a kusok si zvyknúť. Ked som chcel zákrutu prejsť šmykom nastal môj problém. Zatiahol som ručnú, rozsvietila sa kontrolka na prístrojovke, zapípalo, ale účinok žiadny. Ani pri zpnutom ani pri vypnutom ASC. Ked však stojím v kopci ručná funguje bez prblémov. Neviete kde by mohol byť problém? Nefunguje predca ručná brzda aj ako núdzuvá? Lebo v tom prípade stráca absolútne výzanam.
Ďakujem.
E46, 320d, pred FL
bavorak_m6 napísal:tiez mam E46 pred faceliftom ale 320i a rucna tiez dost slaba...nabehane 110 000km
ale skor by som sa spytal na to ASC a nechcem zakladat novu temu....da sa to nejako vypnut? lebo DSC sa da vypnut jednym tlacitkom ale mam pocit ze ASC stale ostane zapnute...aspon ho citit ked ide clovek viac nadoraz ze auto sa neda ani na mokrom utrhnut
hesoyam25 napísal:
skor ASC sa da vypnut tlacitkom nie ?
bavorak_m6 napísal:tak tlacitko je oznacene ako DSC...skusim nastudovat lepsie manual ale mam ho v nemcine takze to bude trosku problem
GOOSE napísal:Ak chcete zablokovat zadne kolesa treba podradit do 2ky alebo aj jednotky ak sa podarí. Ako v Roninovy ;P Uz sa mi to podarilo 2x a je to prča ked to urobíte pred zákrutou a potom hned vystrelíte za ňouAle mam z toho vzdy stiahnutu prdel.
alfi666 napísal:Aby sme neboli uplne off topic, tak len dodam, ze bud mas ASC alebo DSC... urcite nie obidva systemy
DSC vypnes jednoduchym stlacenim... jeho podrzanim vsak vypnes aj trakcnu kontrolu
zhmp napísal:Presne opačne alfi......))))) Najprv sa vypne preklz(trakcia) a potom po 5 sekudnach stlačenia aj DSC Dynamick stability control-čiže ESP)
ritorezky napísal:už ked sme u tej ručky,mne zabera dost vysoko,ako sa nastavuje ručka na e46 318i rok 98? dakujem....