... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Ja!
A internety horia, lebo hlavna postava ma byt Ciri
Ze CDPR su zrazu kvoli tomu woke kokoti, ci co.
Nevadi, ze knizna seria sa toci primarne okolo nej. Kokoti
spekillant napísal:vraj take 2 roky si pockame. Kym dovtedy pedofilny pomaranc neanektuje Gronsko, alebo kym ai nepozere same seba.
Ale ani mi nehovor, pred vanocami som uz staval zostavu, limit bol 7900x a 9070xt, a par dni to davam do kosika, a kukam ze ram vyjebalo zo 160 na 400eur. Tak som sa vyjebal na to, teraz isli uz aj GPU hore, a AMD strasilo ze pojdu aj cpu.
spekillant napísal::-D toto som tiez pocul od kamosov.. stranger ze bol tak napisany posledna seriajebem na to, ja som si povedal ze na hranie mi postaci cloud gaming, a ak by som potreboval pc zoberem nejaky cinsky miniPC so zen4. Nasiel som zopar kusov XFX Mercury 9070xt do 700oci, kupujte kym nezmazu. Zaciatkom decembra boli okolo 620-640.
Btw co si kupil za grafiku? Cpu mas k tomu aky?
A Witcher 4 je podobna lobotomia ako posledna seria Stranger things. Obcas si to pustim, po chvili idem radsej upratovat, hocijaka aktivita je zazivnejsia nez pozerat Witchera.
Inak je toto nastavajuci trend, som pozeral nejake analyzy, ze napr Netflix vie ze vacsina sledovatelov ma problem udrzat pozornost, nedajboze rozmyslat nad komplikovanym pribehom. Takze dej zjednodusia a rozkuskuju na male bloky, a dookola opakuju co sa udialo, aby substrat o nic neprisiel, ked zdvihne hlavy od tiktoku a pozre na obrazovku.
Uplne som to videl na tom Witcherovi, kde dookola hovorili to co idu robit / co sa dialo na obrazovke. Reku pice sak ja na to pozeram, ze ides cez bazinu, naco mi hovoris ze musis prejst cez bazinu?

RTG napísal:No prave preto som sa na to nevyjebal a este som stihol kupit ramky za nejakych 350. Grafiku som stihol tiez na poslednu chvilu, uz su vypredane a ak chces rovnaky model tak od ineho vyrobcu +120€ priplatok. Nechcel som povodne upgradovat ale radsej takto ako cakat 2 roki49 a trpnut ci sa nieco nepojebe a budem musiet tak ci tak kupit a co prave bude.