Hej chapem. Jazdim teraz na benzin a ziadnu kontrolku to nehadze, dnes som menil olej,filtre a aj filtre na lpg, ten na kvapalnu fazu vyzeral ze uz ma nejake roky, rozpadnute o-kruzky a filter tvrdy jak kamen, teraz zahajim testovanie na lpg ci to nemali za nasledok tie filtre a ak nie tak to dam nastavit. Skusal som aj fintu nechat 10 min nastartovane a potom mu stupit do obmedzovaca ci vyleti modry dym ale nevyletel, cize by mali byt gufera ok tipujem? Ma to 377 tisic, mozno to uz niekto robil
Dnes som sa pustil do menšej opravy ventilátora, piskal jak staré táčky a už ma z toho išlo je*nut vyrval som ho von, vyfúkal, premazal a teraz ide že nula decibelov Pridávam aj nejaké servisné starterpack fotky
objednal som upravený termostat na 90 stupnov z nemecka, konkretne firma Hamburg Technic, dnes mi prišiel ale jak som tak behal vcera aj dnes a sledoval som teplotu vody v skrytom menu palubaku tak som sa nedostal nad 95 stupnov ani ked som dlhsie stal a ani pri sviznej jazde, kamos ktory ma to iste auto jazdi na teplote 106 stupnov, zaujimalo by ma kde sa bere ten rozdiel, momental by som mal mat oem termostat, aj ked ruku do ohna za to nedam cize hladam ci to je ok alebo ne
Naposledy upravil/-a Majcino v Štvrtok, 18. Decembra 2025, 21:16, upravené celkom 1 krát.
to preto, lebo si jazdil svizne, vtedy riadiacka zohrieva vosk v termostate a otvori ho skor. tie upravene termostaty maju v sebe o trochu viac vosku, cize sa sam otvori skor a nie az pri 102 ci kolko to je standard. to si spravil dobre, ze si objednal ten chladnejsi, podstatne predlzis zivotnost vsetkych gumovcyh tesneni, gufier, atd...