... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
xener napísal:to sa neboj, by si tu hned vyplakaval ze to mRNA mRNA spravila, ty myslitel. A pritom by to zapricil len jeden lobotom na internete, ale aj tak by ti to nedoslo, ako kopec inych vecidavaj pozor aby ti nepraskla cievka

xener napísal:pobavilo :) neviem ci zbytocne ragebaitujes, alebo si fakt tak autenticky zabrzdenec (nikdy som nevedel odhadnut, na kolko je tupota ludi autenticka), ale asi som si ho zablokoval, aby som JA nevidel jeho prispevky.... Neviem jak by mi pomohlo, keby ho bloknem ale alogitmus by ma stale krmil jeho chemtrailsami a plochou zemou ktora je vesmirom nesena na chrbte korytnacky.normalne som si teraz Simika predstavil ako mesiac nespal a 2 tyzdne preplakal ked si ho zablokoval na instagrame
TT-SIMIK napísal:rovnako mozem povedat, ze ty si nerespektoval moju psychicku pohodu tym ze si to postol :)))) ja som ta sledoval kvoli info o bmw, nie o sprisahaniach lol.Ano ano…urcite mas pravdu vo vsetkom co hovoris. Pametam si jak si mi napisal. Proste si nerespektoval to co som postol. A tak si sa vlaste ukazal aky si tolerantny….Ked niekto zazdiela hoc co nikdy mu nebudem koli tomu pisat…..
Ale ja som reagoval na tvoje vyjadrovanie tu…… Chemtrails bol aj v spravach na cz,sk aj na insta.Ci je pravda alebo nie tak neviem. Ale viem jedno po saharaskom pustnom prachu som z kokotiny zoskrabal z E60 co som mal na dvore povlak a bol magneticky. Ja netrdim ze to je tazky kov,mozno to je zelezna ruda z kamenoloma z vedlajsej dediny alebo hoci co ine co sem islo tisice km. Je na to patent. Treba pozret patentovy urad v usa. Tam najdes aj rozne ine patenty aj o ktorych pises. Neviem ako moze byt parent na covid virus,ale dohladali sme ho. Aj na ine choroby. Rozhodne to je zaujmave netvrdim ze pravdive….Ja som tak 50:50 vo vsetkom. Ani za ani proti pokial neco nevidim na vlastne oci. Moj sused kamarat v ok stave lahol po druhej vakcine do hrobu. Mozno nahoda. Neviem…..+par ludi v mojom okoli….
Ale urcite ty nebudem nadavat za tvoj nazor…..