... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
spekillant
Kraj: Trnavský

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 7. Novembra 2025, 18:16

xener napísal:
davaj pozor aby ti nepraskla cievka :D
to sa neboj, by si tu hned vyplakaval ze to mRNA mRNA spravila, ty myslitel. A pritom by to zapricil len jeden lobotom na internete, ale aj tak by ti to nedoslo, ako kopec inych veci

xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Piatok, 7. Novembra 2025, 18:58

normalne som si teraz Simika predstavil ako mesiac nespal a 2 tyzdne preplakal ked si ho zablokoval na instagrame :D
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

TT-SIMIK
Auto: BMW

Piatok, 7. Novembra 2025, 19:35

Ano ano…urcite mas pravdu vo vsetkom co hovoris. Pametam si jak si mi napisal. Proste si nerespektoval to co som postol. A tak si sa vlaste ukazal aky si tolerantny….Ked niekto zazdiela hoc co nikdy mu nebudem koli tomu pisat…..

Ale ja som reagoval na tvoje vyjadrovanie tu…… Chemtrails bol aj v spravach na cz,sk aj na insta.Ci je pravda alebo nie tak neviem. Ale viem jedno po saharaskom pustnom prachu som z kokotiny zoskrabal z E60 co som mal na dvore povlak a bol magneticky. Ja netrdim ze to je tazky kov,mozno to je zelezna ruda z kamenoloma z vedlajsej dediny alebo hoci co ine co sem islo tisice km. Je na to patent. Treba pozret patentovy urad v usa. Tam najdes aj rozne ine patenty aj o ktorych pises. Neviem ako moze byt parent na covid virus,ale dohladali sme ho. Aj na ine choroby. Rozhodne to je zaujmave netvrdim ze pravdive….Ja som tak 50:50 vo vsetkom. Ani za ani proti pokial neco nevidim na vlastne oci. Moj sused kamarat v ok stave lahol po druhej vakcine do hrobu. Mozno nahoda. Neviem…..+par ludi v mojom okoli….

Ale urcite ty nebudem nadavat za tvoj nazor…..
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

spekillant

Piatok, 7. Novembra 2025, 20:03

xener napísal:
normalne som si teraz Simika predstavil ako mesiac nespal a 2 tyzdne preplakal ked si ho zablokoval na instagrame :D
pobavilo :) neviem ci zbytocne ragebaitujes, alebo si fakt tak autenticky zabrzdenec (nikdy som nevedel odhadnut, na kolko je tupota ludi autenticka), ale asi som si ho zablokoval, aby som JA nevidel jeho prispevky.... Neviem jak by mi pomohlo, keby ho bloknem ale alogitmus by ma stale krmil jeho chemtrailsami a plochou zemou ktora je vesmirom nesena na chrbte korytnacky.
Ale dobre, skusil si, 3krat z troch ti to nevyslo, aspon ze toho Gatesa si odhalil no

spekillant

Piatok, 7. Novembra 2025, 20:21

TT-SIMIK napísal:
Ano ano…urcite mas pravdu vo vsetkom co hovoris. Pametam si jak si mi napisal. Proste si nerespektoval to co som postol. A tak si sa vlaste ukazal aky si tolerantny….Ked niekto zazdiela hoc co nikdy mu nebudem koli tomu pisat…..

Ale ja som reagoval na tvoje vyjadrovanie tu…… Chemtrails bol aj v spravach na cz,sk aj na insta.Ci je pravda alebo nie tak neviem. Ale viem jedno po saharaskom pustnom prachu som z kokotiny zoskrabal z E60 co som mal na dvore povlak a bol magneticky. Ja netrdim ze to je tazky kov,mozno to je zelezna ruda z kamenoloma z vedlajsej dediny alebo hoci co ine co sem islo tisice km. Je na to patent. Treba pozret patentovy urad v usa. Tam najdes aj rozne ine patenty aj o ktorych pises. Neviem ako moze byt parent na covid virus,ale dohladali sme ho. Aj na ine choroby. Rozhodne to je zaujmave netvrdim ze pravdive….Ja som tak 50:50 vo vsetkom. Ani za ani proti pokial neco nevidim na vlastne oci. Moj sused kamarat v ok stave lahol po druhej vakcine do hrobu. Mozno nahoda. Neviem…..+par ludi v mojom okoli….

Ale urcite ty nebudem nadavat za tvoj nazor…..
rovnako mozem povedat, ze ty si nerespektoval moju psychicku pohodu tym ze si to postol :)))) ja som ta sledoval kvoli info o bmw, nie o sprisahaniach lol.

Saharskym prachom si vytiahol tazky kaliber no, takto na piatok vecer je to jak keby som si jebol nalacno pivo s borovicku. To nedavam.
Nebudem sa snazit ani to tu nejak vysvetlovat, lebo chapem ze to nema zmysel (a to je to co ma rozculuje). Len ti dam taku myslienku na uvahu, teraz fakt uprimne - zober si kolko jazdi aut len tuto po zapadnom slovensku, maju brzdy zlozene z kovov. Ked brzdia, kam sa ten brzdovy prach dostava? Sublimuje? Nepopieras, ze takyto prach moze byt rozneseny vetrom? {a teraz nehovorim, ze brzdovy prach je magneticky, mam pocit ze brzdy magneticke nie su, lol}. A tak napriklad, ze v pustnom piesku sa vyskytuje magnetit, ktory je magneticky? A je pieskom obrusovany?
Vies, ze v niektorych castiach sveta mozu prsat zaby alebo ryby, ze burky za specifickych podmienok toto mozu zapricinit? Tak preco nemozu prenasat magneticke horniny? Ci na prsanie ziab je tiez americky patent?
Nedavali ste pozor v skole chlapci, a je to vidiet. Alebo to odflakli ucitelia, neviem...
Btw posli mi teda ten patent na magneticky prach, nechce sa mi to hladat ale rad si precitam o co ide.

Moj znamy dostal vredy lebo uzival Ibalgin. Zakazme ibalgin lebo zabija ludi? Jeden znamy kulturista, co 10r zneuzival steroidy to po vakcine tiez nezvladol. Bolo to vakcinou, alebo tym ze si strielal trenbolon? Ja som nikde netrvrdil, ze vakciny boli 100% zazracna latka, a ano rizika tam boli. Skor som bol nasrany na system, ktory neziaduce ucinky vakcin ignoroval a zlahcoval - to je to proti comu by sme sa mali postavit. Rovnako ako long-covid, stovky ludi tu posielali psychiatrom ze simuluju, ked sa po covide nevedeli pol roka spamatat. Toto uz nevidis.

Btw ked ti dojde zakaznik s pridretym turbom a tecucimi vstrekmi, navrhnes mu opravu, ale on bude to teba prskat ze staci vymena oleja a tym sa to musi napravit. Tak tiez mu uznanlivo pokyves hlavou, ze dobre, respektujes, a vykonas opravu podla neho?

TT-SIMIK

Piatok, 7. Novembra 2025, 20:44

Este raz pisem ze som reagoval na tvoj postoj….A pisem aj ze som 50:50 vo vsetkom co nevidim na vlastne oci.

Panenty si dohladaj ak ta zaujmaju….je ich plny gugl…..

Ja netvrdim ze saharsky piesok je chemtrail,ale len to ze bol magneticky….

O tvojich brzdach zaujmave celkom…ja neviem mozno sa prach z brzd dostava do ovzdusia a potom prsi….moze byt….

Ale vidim od zaciatku tvoj prinos pre bmw forum….tento klub bol v roku 2007 zalozeny na ine veci ako sa tu posledne roky premielaju…..

Ja viem ze tu bol covid aj dopady…aj ze tu je stale….nespochybnujem

Posielam mier kazdemu…..👍
Naposledy upravil/-a TT-SIMIK v Piatok, 7. Novembra 2025, 20:46, upravené celkom 1 krát.
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

xener

Piatok, 7. Novembra 2025, 20:46

patent na mrna proti kovidu 19 bol podany v roku 2018
na floride zaviedli zakon proti vymyslenym chemtrails , dokonca su proti najnovsiemu technickemu pokroku a zaostalo odmietaju 5G. blaznivi amici , samy konspirator na tej floride.

TT-SIMIK

Piatok, 7. Novembra 2025, 20:50

Ja som videl patent na vysetrenie covidu uz z datumo 2015… ale je mozne ze to nejaky konspirator zamerne vytvara tie patenty a dava ich na interne….neviem…🤷‍♂️
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

xener

Piatok, 7. Novembra 2025, 20:58

samozrejme ze su to len falosne konspiracie, pravdu ma len fauci a spekulant :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných