... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Lifter napísal:Napriklad:Ahojte. Otázka na tych co menili reproduktory za nieco kvalitnejšie, ale nie príliš drahé. Tieto originály hrajú strašne zle. Auto vlastním necelý mesiac a mimo repra, dávam dokopy motorovú časť a nápravu, preto hľadám najlacnejšiu variantu, nech sa to da aspon trochu počúvať.
Jedna sa o BMW e91 2006 podla vindecodera " S663 audio Professional"
Vin: WBAVU31010KY15304
1. Aky si mam pripraviť minimálny rozpočet na kúpu reprakov + výmenu aspon v prednych dverách, kde by trebalo dorabat výšky (nakoľko v stlpikoch nemam repraky)
2.kontakt na niekoho kto by vedel zabezpecit kúpu reprakov a rovno aj montaz nových, západné Slovensko.
Poprosim bez hejtu, do elektriky sa nevyznám, tak sa toho nechytám. Dakujem za každú slušnú odpoved.
cayman napísal:Treba lepšie pozerať. Dlh na dani, iný dlh a poistné dokopy 9k€. Exekútor už zapísaný na LV adresy servisu....
pistacik11 napísal:stava sa ked asi rozdrbava peniaze tam kde nema. Na LV ma exekutorov od juna a jula 2025. Co sa tyka M-iek, tie ma vraj zabavene uz dlhsie....servis mu generuje oficialne 16k mesacne, neoficialne minimalne 25-30? Dostanes za mesiac 30k a pyta si od ludi 3500 na auto...Ano pozrel som, ma tam cca 8000e dan, 900e socialka, 170e zdravotka. To mi pride jeden slabsi mesiac v podnikani, kde ti naraz vide dan, mas mensi vypadok + vydavok, nic hrozne. Ocividne kym stihal, platil vsetko ako mal. Exekucia bude asi od ineho subjektu....
A co sa tyka servisu, ma len same dobre recenzie, takze servisak to zly nebude, len asi neodhadol co dokaze splacat... stava sa. Preda M-ka bude v cajku.
pistacik11 napísal:Ano pozrel som, ma tam cca 8000e dan, 900e socialka, 170e zdravotka. To mi pride jeden slabsi mesiac v podnikani, kde ti naraz vide dan, mas mensi vypadok + vydavok, nic hrozne. Ocividne kym stihal, platil vsetko ako mal. Exekucia bude asi od ineho subjektu....