... všetko o BMW ...
LOKI napísal:ja ako jedinu negativnu vec na tom idrive vnimam nastavovanie ventilacie v aute, inac clovek vsetko velmi rychlo poriesi. Netreba zabudat, ze je to prvy taky sytem od bmw, takze jasne, ze to nebolo hned na supu dobre. Ale stale je to lepsie, ako sa v tom preklikavat cez dotykovy displej v kope dnesnych aut.len ci vsetko bol pozitivny prelom...napriklad ten idrive je hrozny (minimalne jeho pouzivanie)
LOKI napísal:Ono ale v konečnom dôsledku tam rozdiel medzi 4-smerovým a 8-smerovým nie je prakticky žiaden ak sa nemýlim. Síce som s predface nemal skúsenosti ale tie 4 smery navyše pridali iba dotačné skratky do častí iDrivu, ktoré sa často používali, či?ako mne vadil ten 8 smerny ovladac...tazsie sa clovek do toho smeru dostaval...ale ano chcelo to zvyk. Za mna mali ostat pri tej stvorsmerovej klasike ako mala E90/E60
xener napísal:len pre info, aku mas na tom spotrebu?
korado napísal:Ja osobne mám za dva roky 13,9 - merané od plnej do plnej, mimomesto vs mesto cca 70:30
v kombinácii s LPG top vozenie
xener napísal:Mesto 16.2 ukazuje vačšinoulen pre info, aku mas na tom spotrebu?
PetoK napísal:Parada, ideal cisla pre studenta... ked prejazdis gate, pochopis ze prachy za benzin sa dali vyuzit aj inak...