Ake myslis prepnut budiky na mapu? Ked mam carplay tak mapy mi idu iba na centralnej obrazovke a nie instrument cluster-i. To je to kde by som to chcel (mozno) dostat.
Dobrý deň, chcem sa opýtať. Mám bmw x1 2015. S autom jazdím denno denne a v piatok večer som ho odparkoval. V ten deň som na ňom spravil 200km. Na ďaľsí deň na obed som potreboval niekam ísť a auto nechce naštartovať. Chyba na diagnostike: regulácia paliva zablokovaná. Nemáte niekto skúsenosti čo s tým môže byť? Ďakujem za odpovede.
Dobrý deň, chcem sa opýtať. Mám bmw x1 2015. S autom jazdím denno denne a v piatok večer som ho odparkoval. V ten deň som na ňom spravil 200km. Na ďaľsí deň na obed som potreboval niekam ísť a auto nechce naštartovať. Chyba na diagnostike: regulácia paliva zablokovaná. Nemáte niekto skúsenosti čo s tým môže byť? Ďakujem za odpovede.
Ahojte chlapi, chcem sa opýtať či už niekto z Vás bol na zvolávačke. Na piatok mám naplánovanú zvolávačku v Žiline v BMW na výmenu EGR chladiča, chcem sa opýtať či už niekto z Vás bol na takomto servise, či to bolo všetko bezplatné a aké ste s tým mali skúsenosti. Ďakujem
zvolavacka je vzdy bezplatna. mne to egr robili v renocare (na F32), kedze mi skoro zhorelo auto pri brne na D2ke, brno bolo najblizsie na odtah, a nic som neplatil, a este mi aj turbo vymenili