... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TatkoX7 napísal:Kedy sa ten zvuk prejavuje a akym sposobom? Lebo kludne to plasty byt mozu. Uplne bezna vec aj na "novych" bmw, ze interier vrzga a vydava rozne pazvuky - holt plasty a klipy. Ale samozrejme to moze byt aj nieco nedosadnute dobre. Ak je nove - riesil by som to s predajcom na reklamacku a cim skor tym lepsie.Caute chcem sa opýtať…mám takmer nové BMW a skoro stale mi niečo puká vo dverách,okolo nich z vnutra. Akože čakal by som,že proste máš nové auto a nieze budeš počuť plasty,tesnenia jak v nejakom Opel. Viete mi poradiť čo to môže byt za zvuk? Stretol sa s tým už niekto?
Simon98 napísal:Zdravím borci, prosím vás chcel by som si kúpiť svoje prvé BMW, veľmi sa mi pozdáva motorizácia X3 M40i (rocnik 2020 a novsi), ale počul som, že je to dosť nespoľahlivý motor a oprava drahá. Viete sa mi k tomu vyjadriť? Dik
Fredy15225 napísal:nepocuvaj ich...ano kluka, tak 2-3500 si vyber z vkladnej a chod do najblizsieho lokalneho servisu...Čaute,chcem sa spýtať, rezonuje mi pri pridaní na voľnobehu motor ,ale pri jazde nie, coto je asi niečo s klukou?