... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

hegel8
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

?premium selection?

Sobota, 17. Septembra 2011, 14:44

Dobry den prajem vospolok vsetkym klubakom,
som najzelenejsie ucho medzi vami, musim priznat,ze zatial ma vozi iny nemec, no aspirujem prave na to, aby baworik raz hovoril aj mne Pane. Moj ciel je e 90 320d, mozno 325 az 330d r. 2007, 2008 zdroj hladania: mobile.de, no hlavne bmw.de. Mam aku-taku skusenost s baworom aj nazivo-predovsetkym su to nacitane veci. Alternativou-skorsou, realnejsou je e 46-ka 320d,325, 330d r. 2003-2005, skratka este nieco slusne zachovale. Chcel by som sa vas spytat na stupen spolahlivosti baliku sluzieb, no hlavne garandcii, a to konkretne premium selection na stranke bmw.de. Na kolko sa da doverovat a spolahnut na na tuto sluzbu pri tychto jazdenkach.
Dakujem za odpoved. S uctou Hegel. g.w

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Re: ?premium selection?

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 16:27

Pokial si správne pamätám Premium Selection sa dáva iba na maximálne 5 rokov staré BMW.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 17:26

SmartBastard napísal:
Pokial si správne pamätám Premium Selection sa dáva iba na maximálne 5 rokov staré BMW.

aku zaruku poskytuje BMW v ramci prem. selection? Na aku dobu, resp. pocet najazdenych km od kupy auta v ramci PS ?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

hegel8
Autor témy

Re:este nieco

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 19:51

Dobry vecer,
dakujem Vam obidvom za odpoved-asi som to nasiel - ak je to ovsem spravne- je to 5 rokov alebo 100 t kilometrov.
Ospravedlnujem sa ak sa pytam trochu mimo. No aj tak by som sa este rad opytal na rozdiel od auticiek ponukanych na mobile.de -bazar alebo sukromnik, a aut v ponuke na bmw.de, je v tom nejaky rozdiel v garancii, alebo je to rovnake??
Dakujem, prajem prijemny vecer H8

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Re: Re:este nieco

Pondelok, 19. Septembra 2011, 14:51

voMacK napísal:

aku zaruku poskytuje BMW v ramci prem. selection? Na aku dobu, resp. pocet najazdenych km od kupy auta v ramci PS ?

hegel8 napísal:
Dobry vecer,
dakujem Vam obidvom za odpoved-asi som to nasiel - ak je to ovsem spravne- je to 5 rokov alebo 100 t kilometrov.
Ospravedlnujem sa ak sa pytam trochu mimo. No aj tak by som sa este rad opytal na rozdiel od auticiek ponukanych na mobile.de -bazar alebo sukromnik, a aut v ponuke na bmw.de, je v tom nejaky rozdiel v garancii, alebo je to rovnake??
Dakujem, prajem prijemny vecer H8

V podstate odpoved pre oboch:
Premium Selection ide automaticky ruka v ruke s EuroPLUS zarukov, ta plati (kto by to povedal) v celej Europe, zvycajne na dobu jedneho roka (pocul som, ze niekto uz dostal aj 2 roky) a neobmedzene kilometre. Tato zaruka sa vztahuje v podstate na rovnake veci ako klasicka zaruka pri novom aute, cize na vsetko okrem "spotrebneho tovaru" - cize vam nevymenia napriklad pneumatiky alebo brzdy ked si ich zjadite ;)

Vztahuje sa teda na vsetky mechanicke a elektroniceke casti auta. Ako priklad, ked vam nieco zacne klepat v aute tak idete kludne do BMW napriklad aj do Viedne a tam sa na to pozru a opravia vsetko vramci zaruky zadarmo. Aj v pripade, ze sa zisti, ze vsetko je v poriadku nic sa vam neuctuje. Existuju potom aj ine zaruky od BMW na auta, ktore niesu Premium Selection, tam vsak vacsinou byva spoluucast 100EUR a mnohe veci, na ktore sa zaruku nevztahuje.

Na mobile.de najdes aj inzeraty, ktore su od bmw a teda zverejnene na bmw.de, ja som napriklad presne tak nasiel moje auto. Cisto teoreticky ked kupujes auto od hocikoho tak dostavas v EU "zaruku", to sa vsak obchadza s dodatkom v zmluve, kde sa napise, ze auto sa predava tak ako je aj so zavadami. Niektore bazare ti daju ich vlastnu zaruku, ale ta samozrejme plati iba u nich a nie v BMW.

Moj osobny nazor? Ak mas mechanika, ktoremu doverujes a je ochotny s tebou ist tak kup akekolvek auto. Tie od BMW su urcite o nieco drahsie ako vseobecny premier. Ale pokial nikoho nemas a nechces sa ojebat tak Premium Selection je super vec. Ja som to riesil tiez cez Premium Selection a aj ked som zaplatil o nieco viac som rad, ze mam istotu, ze auto nebolo nikdy burane, ze kilometre sedia, ze auto mam hned ako druhy majitel, ze bolo v podstate v novom stave a ze mam na nho zaruku, kebyze sa nieco nahodou pokazi. Teraz planujem kupit nejake SUV a ak to bude BMW tak bud nove alebo urcite Premium Selection.
Prílohy
2935aq3.jpg
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

hegel8
Autor témy

Streda, 21. Septembra 2011, 12:21

Super super, Srdecne zdravym a pekny pozdrav prajem zio slnecnej Prahy,
dakujem za objasnenie. Dovolim si teda urobit resume. Ak som to dobre pochopil- pokial neberiem od bmw. de auto na ktore spada premium selection, kupujem faro za rovnakych podmienok, t.j. s tou uvedenou eurozarukou ako u ostatnych autobazarov, napr. mobile de, so EUzarukou mimo uvedenych zavad. To jest , bmw.de je ponuka za rovnakych podmienok , mimo p.s., len za vyssich cenovych podmienok to iste. Z toho vyplyva odporucena rada, pokia nie p.s., tak zobrat mechanika a kupovat tam, kde sa to vyskytne a zaroven sa mi to pozdava: bmw de. mobile.de. alebo sukromny predajca.
Nech vam to jazdi a robi radost,
HGW 8

lukas85
Kraj: Prešovský

Sobota, 11. Januára 2025, 18:59

nechcem zakladat novu temu ale mam v nemecku vyhliadnutu x3 r.v. 2021 110 000km a ponuka ju ofic. diler bmw s tym ze je tam poznamka bmw premium select, znamena to ze auto bolo prehiadnute, skontrolovane a vsetko sedit a je OK slebo aj to ze mam na neho nejaku zaruku po kupe ktora funguje aj tu na slovensku??
o.t.: Mam aj druhu x3 tiez 2021 100 000km po 1. majitelovy a plna historia, a mam tam zaznami v serv k.:
2021- 5km, (nov), 1900km (dec)
2022- 24500km (sept)
2023- 51 000km (jun) 51 000km (jul)
2024- 76 000km (april) 87000km (aug)
Je to ok?

zacik

Pondelok, 13. Januára 2025, 14:06

osobne by som si auto, ktore "poctivo" dodrziavalo 30tis olejovy interval nikdy nekupil

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 16. Januára 2025, 10:57

tak to budes mat dost problem v dnesnej dobe, lebo je minimalne percento ludi ktori robia navyse intervaly ktore sa priplacaju.
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných