... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Ondrej82 napísal:Tak to neviem ci kupis novy diel..... aj to co predavaju v BMW, je diel "repasovany" a niekedy je to vymennym sposobom..... aspon tak mi ukazuje katalog, nazov dielu zacina "RP" alebo "REMAN" , to jest diel, ktory je "repasovany" ale priamo u svojho vyrobcu, resp. u ich autorizovaneho dodavatela. Ale su aj firmy, co sa specializuju na opravy riadeni takze v tom je rozdiel, ci je to od vyrobcu, alebo od 3tej strany........ Rozdiel medzi repasovanym a novym dielom moze byt kludne aj 2-3x nasobny.To určite pôjdem, chcel som mať len cca prehľad koľko stoji oprava alebo repasovaný diel vs nový diel.
Ondrej82 napísal:Ja mám tiež dilemu. Mne puká keď točím volantom pri malých rýchlostiach. Servisák mi tvrdil, že najpravdepodobnejšie je to celé riadenie, nakoľko inde nič nenašiel. Teraz otázka či nové, alebo repas. Teda nová alebo repasovaná prevodovka riadenia. Nevie niekto koľko by ma stála oprava mojej vlastnej. Respektíve koľko to cca stojí? Alebo to zmysel nemá. Auto ma len 70,000 km najazdené.
Viem, že to nepatrí do tohto príspevku (vstrekovacie čerpadla) ale je to dilema repas vs nové