... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

drdjworks
Autor témy
Auto: E60 525i N53 2008
Kraj: Prešovský

Repasované vstrekovacie cerpadlo.

Utorok, 7. Januára 2025, 19:48

Zdravim, porazilo mi cerpadlo na aute, nasiel som repasovane na stranke naj-autodiely.sk . Ma niekto s touto strankou skusenosti? Cerpadlo tam stoji 400 eur s rocnou zarukou, nove som nasiel za 850. Za odpovede vopred dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Repasované vstrekovacie cerpadlo.

Utorok, 7. Januára 2025, 22:52

Ja som neviedel este repas tohoto cerpadla…aj ti co ich maju ich nemaju povedsine….funguje len original alebo ak by bolo vdo siemens….
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

drdjworks
Autor témy
Auto: E60 525i N53 2008

Streda, 8. Januára 2025, 08:30

Dakujem za odpoved, tak radsej objednam nove original.

Ondrej82
Auto: BMW 540D g31
Kraj: Žilinský

Streda, 8. Januára 2025, 17:56

Ja mám tiež dilemu. Mne puká keď točím volantom pri malých rýchlostiach. Servisák mi tvrdil, že najpravdepodobnejšie je to celé riadenie, nakoľko inde nič nenašiel. Teraz otázka či nové, alebo repas. Teda nová alebo repasovaná prevodovka riadenia. Nevie niekto koľko by ma stála oprava mojej vlastnej. Respektíve koľko to cca stojí? Alebo to zmysel nemá. Auto ma len 70,000 km najazdené.
Viem, že to nepatrí do tohto príspevku (vstrekovacie čerpadla) ale je to dilema repas vs nové

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 8. Januára 2025, 18:44

urcite by som si nechal to auto pozriet aj inde lebo pri takychto veciach treba ist na istotu nie na pravdepodobnost

Ondrej82

Štvrtok, 9. Januára 2025, 09:05

To určite pôjdem, chcel som mať len cca prehľad koľko stoji oprava alebo repasovaný diel vs nový diel.

airbone
Auto: F25 X3

Štvrtok, 9. Januára 2025, 14:24

Ondrej82 napísal:
To určite pôjdem, chcel som mať len cca prehľad koľko stoji oprava alebo repasovaný diel vs nový diel.
Tak to neviem ci kupis novy diel..... aj to co predavaju v BMW, je diel "repasovany" a niekedy je to vymennym sposobom..... aspon tak mi ukazuje katalog, nazov dielu zacina "RP" alebo "REMAN" , to jest diel, ktory je "repasovany" ale priamo u svojho vyrobcu, resp. u ich autorizovaneho dodavatela. Ale su aj firmy, co sa specializuju na opravy riadeni takze v tom je rozdiel, ci je to od vyrobcu, alebo od 3tej strany........ Rozdiel medzi repasovanym a novym dielom moze byt kludne aj 2-3x nasobny.
Inac to slovo "repas" neznasam, lebo nikto nevie, co to presne znamena alebo neznamena. Pochadza z francuzstiny a v preklade znamena "oprava"..... Zacalo sa tu na SK pouzivat zaciatkom devadesiatich rokoch, ked klesli ceny pouzitej vypoctovej techniky na uroven, ze si to mohli dovolit aj smrtelnici, takze sa kupovali "repasovane pocitace", co bolo ze nejaka firma stiahla kompjutre z nejakej institucie, povysavali ich od prachu, naformatovali HDD a nainstalovali nanovo OS a pocitac bol "repasovany" a pripraveny na predaj..... Skor by som pouzil v tom zmysle, co myslime my, slovo "generalna oprava".....

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Piatok, 10. Januára 2025, 08:26

Ondrej82 napísal:
Ja mám tiež dilemu. Mne puká keď točím volantom pri malých rýchlostiach. Servisák mi tvrdil, že najpravdepodobnejšie je to celé riadenie, nakoľko inde nič nenašiel. Teraz otázka či nové, alebo repas. Teda nová alebo repasovaná prevodovka riadenia. Nevie niekto koľko by ma stála oprava mojej vlastnej. Respektíve koľko to cca stojí? Alebo to zmysel nemá. Auto ma len 70,000 km najazdené.
Viem, že to nepatrí do tohto príspevku (vstrekovacie čerpadla) ale je to dilema repas vs nové

neviem ake auto, ale pukat zvyknu aj ulozenia tlmicov
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Ondrej82

Pondelok, 20. Januára 2025, 15:35

540 D rok 2019

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných